Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γάμος για τον Θοδωρή Μαραντίνη μετά τη διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου; Η δημόσια απάντηση του τραγουδιστή

Το ξεκαθάρισε ο τραγουδιστής

17 Μαρτίου 2023 14:05
Γάμος για τον Θοδωρή Μαραντίνη μετά τη διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου; Η δημόσια απάντηση του τραγουδιστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Μαραντίνης... πιάστηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και μίλησε για την ηλικία του, αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου μετά τη διαμάχη του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Σε τρεις μήνες, θα γίνω 45 ετών. Αλήθεια, στις 16 Ιουνίου. Περιμένω δωράκι», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης, που έκανε και μια εξομολόγηση για τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους.

Η απάντησή του για περίπτωση δεύτερου γάμου

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε: «Δεν αποκλείω το γεγονός ενός δεύτερου γάμου. Είναι μία επιλογή που ως χωρισμένοι, οφείλουμε να πάρουμε στη δεύτερη φάση της ζωής μας. Δεν αποκλείουμε κάτι, γιατί στη ζωή είναι ανόητο να λες ποτέ. Μπορείς να δηλώσεις πώς νιώθεις τη συγκεκριμένη στιγμή.

Όλοι είτε χωρισμένοι, είτε όχι θέλουμε το καλό των παιδιών μας. Τώρα, ατυχίες, λάθη και κακές στιγμές θα υπάρξουν, το θέμα είναι πώς θα τις διαχειριστούμε. Ο σκοπός μου ήταν πάντα να το διαχειριστώ εντός των πυλών και να λυθεί οποιαδήποτε διαφωνία προκύπτει για οποιονδήποτε λόγο και ό,τι κι αν κρύβει από πίσω της να τη διαχειριζόμαστε με τέτοιο τρόπο ώστε να λύνεται και να μην επηρεάζει τα παιδιά. Κάποιες φορές δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μου και στενοχωριέμαι πολύ».

Για τα Τέμπη, ο Θοδωρής Μαραντίνης σχολίασε ότι είναι πολύ στενοχωρημένος και είναι λογικό να υπάρχει μία αγανάκτηση.

Ολόκληρος... άνδρας ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη - Μεγάλωσε και εντυπωσιάζει (photo)

Η Σίσσυ Χρηστίδου ετοιμάζεται για την νέα σεζόν του «Χαμογέλα και Πάλι», αλλά πριν από την πρεμιέρα απολαμβάνει τις διακοπές της με τους γιους της, Φίλιππο και Μιχαήλ Άγγελο.

Την περίοδο αυτή, η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Χαλκιδική, μετά από την εξόρμησή της στη Σαμοθράκη και είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία με... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share