Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Είναι σαν να γνωριζόμασταν...» - «Θρήνος» για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

«Μου λείπει»

17 Μαρτίου 2023 13:34
«Είναι σαν να γνωριζόμασταν...» - «Θρήνος» για τον Νίκο Σεργιανόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η ηθοποιός Φαίη Κοκκνοπούλου αναφέρθηκε σε άγνωστες στιγμές της προσωπικής και επαγγελματικής της πορείας.

Η ηθοποιός στάθηκε ιδιαίτερα στον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο, με τον οποίο είχαν παίξει σε αρκετές σειρές. Μια από αυτές οι «Στάβλοι της Εριέττας Ζαϊμη» γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκαν από το κοινό. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Τζούλη Σούμα για τον ηθοποιό.

«Τον θυμάμαι με πάρα πολύ αγάπη, νοσταλγία και στενοχώρια που δεν είναι πια μαζί μας. Του είχα αδυναμία», είπε στην αρχή και εξήγησε ότι είχαν ξανασυνεργαστεί στο «Άλμα Λίμπρε» και ήταν σαν να γνωριζόντουσαν πάντα. «Μου λείπει!» ανέφερε η ηθοποιός.

«Το 1999 μαζί με τον Νίκο Σεργιανόπουλο είχαμε...» - Αποκάλυψη «βόμβα» από την Άβα Γαλανοπούλου

«Τι να πρωτοθυμηθώ από τον Νίκο; Πολλά γέλια, νυχτερινά μπάνια και μια ποιότητα που σπάνια συναντάς στις μέρες μας», δήλωνε λίγα χρόνια μετά το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου η Άβα Γαλανοπούλου.

Δείτε επίσης: Ανατριχίλα με τον Νίκο Σεργιανόπουλο: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού πριν δολοφονηθεί

«Το 1999 μαζί με τον Νίκο Σεργιανόπουλο είχαμε...» - Αποκάλυψη «βόμβα» από την Άβα Γαλανοπούλου

«Το 1999, τη μεγάλη νύχτα του σεισμού εγώ, η μάνα μου, ο πατέρας μου, τα αδέρφια μου, τα ανίψια μου, ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Νίκος είχαμε πάει σε μια παραλία, όπου τρώγαμε και πίναμε γιατί φοβόμασταν να μπούμε στα σπίτια μας. Ήταν μια νύχτα που όλη η Ελλάδα ήταν φοβισμένη και εμείς τραγουδούσαμε και πίναμε. Εντελώς σουρεαλιστική στιγμή», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη της στο περιοδικό Down Town, ενώ παράλληλα έφερε στο μυαλό της τη στιγμή που έμαθε για τον θάνατο του. «Για μένα δεν υπάρχει στο μυαλό μου. Με το που το άκουσα, έκλεισα το κινητό μου για πέντε μέρες, εκείνες τις μέρες δεν τις θυμάμαι καθόλου από τη ζωή μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share