Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

Καταπέλτης για τη Μαργαρίτα Παπανδρέου η Δήμητρα Λιάνη: «Δεν φταίω εγώ που χώρισε με τον Ανδρέα γιατί εκείνος...»

Ξεκαθάρισε το τοπίο και της απάντησε ξεκάθαρα

17 Μαρτίου 2023 12:07
Καταπέλτης για τη Μαργαρίτα Παπανδρέου η Δήμητρα Λιάνη: «Δεν φταίω εγώ που χώρισε με τον Ανδρέα γιατί εκείνος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δήμητρα Λιάνη είχε προκαλέσει αίσθηση, μπαίνοντας στη ζωή μας ως σύντροφος κι έπειτα σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου, με την ίδια να μιλά για την αγάπη τους.

Η Λιάνη, μεταξύ άλλων, απάντησε με τον τρόπο της και στη Μαργαρίτα Παπανδρέου για όσα πιστεύει για εκείνη.

Όταν η Δήμητρα Λιάνη ξεκαθάρισε το τοπίο

Η ίδια περιέγραψε τη γνωριμία τους λέγοντας: «Τριάντα Απριλίου έχω τα γενέθλιά μου, 29 μου ζήτησε να έρθω στο Καστρί, για μια εκπομπή που έκανα τότε με τον τέως σύζυγό μου. Του είχα πάρει μια συνέντευξη. Προφανώς η Μαργαρίτα να είχε διαισθανθεί, όπως και πολλοί δημοσιογράφοι, ότι εγώ με τον Ανδρέα είχαμε σχέση ενώ δεν υπήρχε τότε απολύτως τίποτα. Με φωνάζει τότε στο Καστρί, πάω, βάζει έναν δίσκο και μου ζητάει να χορέψουμε. "Δεν αφήνεις τα "κύριε πρόεδρε", να με λες Ανδρέα", μου είπε. Ήταν τραυματικό αυτό γιατί εγώ δεν μπορούσα να πω το όνομά του μέχρι τελευταία στιγμή. Πάντα τον έλεγα "αγαπούλα μου", "καρδιά μου", "ψυχή μου". ποτέ "Ανδρέα". Είχα ένα δέος πιο πάνω απ’ ό,τι μπορούσα να έχω για οποιονδήποτε άλλον».

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν για τον χωρισμό του Ανδρέα Παπανδρέου και της Μαργαρίτας Παπανδρέου, η ίδια τόνισε: «Δεν ήμουν η αιτία χωρισμού του Ανδρέα με τη Μαργαρίτα. Ο Ανδρέας είχε πάρα πολλές σχέσεις πριν από εμένα. Ο Ανδρέας έκλεισε εκείνο το κεφάλαιο του γυναίκα, το οποίο το είχε κληρονομήσει από τον πατέρα του. Όσοι είδατε το "φλόγα και άνεμος" ήταν μια πολύ ωραία περιγραφή. Εμένα ποτέ δεν με έκανε να νιώσω άσχημα ως γυναίκα, ήταν λεβεντιά».

Πολύ πριν τη Δήμητρα Λιάνη: Με αυτή τη γυναίκα απατούσε τη Μαργαρίτα Παπανδρέου ο Ανδρέας (photo)

Ίσως η πιο διάσημη εξωσυζυγική σχέση στην Ελλάδα εδώ και πολλές δεκαετίες είναι αυτή του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη.

Στο βιβλίο της η σύζυγός του Μαργαρίτα Παπανδρέου αναφέρεται στο ξεκίνημα του έρωτα του άντρα της με την αεροσυνοδό, περιγράφοντας με γλαφυρές λεπτομέρειες πολλά περιστατικά!

Σε πολλές περιπτώσεις η Μαργαρίτα Παπανδρέου παραδέχεται ότι είχε έρθει αντιμέτωπη με την ανταγωνίστριά της, από την αρχή της σχέσης, όπως σε μια πτήση με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο. Εκεί είναι που αποφάσισε η Μαργαρίτα να ζητήσει το τηλέφωνό της: «“Θα ήθελα να σου μιλήσω”, της είπα. “Για ποιο πράγμα;”», η ερώτηση έγινε με μια νότα σαρκασμού στη φωνή της.

Πολύ πριν τη Δήμητρα Λιάνη: Με αυτή τη γυναίκα απατούσε τη Μαργαρίτα Παπανδρέου ο Ανδρέας (photo)

«Είναι προσωπικό. Θέλω το τηλέφωνό σου για να κλείσουμε ραντεβού”. Μου το έδωσε υπάκουα». Η «αεροσυνοδός» δεν δίστασε μάλιστα να προσφέρει στο πρωθυπουργικό ζεύγος σαμπάνια με ξεκούμπωτο το πουκάμισο ώστε να φαίνονται τα στήθη της»

Παρ' όλα αυτά, η Δήμητρα Λιάνη δεν ήταν η πρώτη ερωμένη του πρώην πρωθυπουργού, καθώς ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε εξωσυζυγική σχέση και με την ανιψιά ενός πολύ διάσημου προσώπου για την Ελλάδα.

Ο λόγος για την ανιψιά του Αριστοτέλη Ωνάση, Μαριλένα Πατρονικόλα.

Τότε, έπεσαν «επάνω» του, τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ, και ιδίως ο Μένιος Κουτσόγιωργας, ο οποίος του είπε το «αμίμητο»: «Ανδρέα, κανείς δεν γίνεται πρωθυπουργός στην Ελλάδα, με ένα διαζύγιο». Αυτό, τουλάχιστον, ο Παπανδρέου, θα το διέψευδε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share