Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σπαραγμός για την Χαρούλα Αλεξίου - «Θα την αγαπάω για πάντα το ίδιο...»

Θλίψη για την τραγουδίστρια

17 Μαρτίου 2023 09:14
Σπαραγμός για την Χαρούλα Αλεξίου - «Θα την αγαπάω για πάντα το ίδιο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου να αποχωρήσει από το τραγούδι μίλησε ο Μπάμπης Στόκας. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για το σπίτι της τραγουδίστριας στην Φιλοθέη.

Ο γνωστός καλλιτέχνης σε πρόσφατη συνέντευξή του σχολίασε την κίνηση της λατρεμένης ερμηνεύτριας λέγοντας: «Η Χαρούλα και η αξιοπρέπεια πάντα πήγαιναν μαζί. Νομίζω ότι το αντιμετώπισε όπως αρμόζει σε μια τεράστια καλλιτέχνιδα όπως η Χαρούλα. Θα την αγαπάω για πάντα το ίδιο, και αυτήν και τη φωνή της».

Σπαραγμός για την Χαρούλα Αλεξίου - «Θα την αγαπάω για πάντα το ίδιο...»

Έριξε «βόμβα» για τον Παπακαλιάτη η Χάρις Αλεξίου: «Είναι ένας έρωτας...»

Η Χάρις Αλεξίου έχει μιλήσει σε ορισμένες περιπτώσεις για την προσωπική της ζωή και την επαγγελματική της πορεία όλα αυτά τα χρόνια, αναφερόμενη και στη συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Τρολάρω από την ώρα που ξυπνάω μέχρι την ώρα που θα κοιμηθώ. Κυρίως τον εαυτό μου. Μεγαλώνω, ωριμάζω άλλα ξαναζώ μία νιότη μέσα από το θέατρο. Έχοντας μεγάλους δάσκαλους στο τραγούδι από ένα σημείο και μετά οδηγούσα εγώ το όχημα. Τώρα πρέπει πάλι κάποιος να με καθοδηγήσει. έχω του σκηνοθέτες. Δεν τέλειωσα τη σχολή του Πέλου Κατσέλη. Η σχολή ήταν απογευματινή και το βράδυ τραγουδούσα», δήλωσε σχετικά με την σχολή που «παράτησε», ενώ για τον πρώτο σύζυγό της, αλλά και τον έρωτα επεσήμανε:

«Έπρεπε ανάμεσα στη σχολή και στις βραδινές εμφανίσεις να δω και έναν αγαπημένο, οπότε δεν προλάβαινα. Ήταν ο πρώτος μου σύζυγος. Έρωτας ήταν η αιτία. Ο έρωτας θέλει τα νιάτα. Οι άνθρωποι να είναι ζωντανοί, να χορεύουν χωρίς να πονάει το πόδι τους. Ο έρωτας είναι μία τρέλα. Άμα το σώμα δεν μπορεί να την ακολουθήσει;».

Η απάντησή της για τη συνεργασία με τον Maestro

Για την συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο Maestro, η Χάρις Αλεξίου, που είχε ανατριχιάσει για την υγεία της σε άλλη περίπτωση, τόνισε πως, «η συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο «Maestro» του MEGA είναι ένας έρωτας σε εισαγωγικά. Ο Χριστόφορος είναι ένα πλάσμα του Θεού που σε κάνει να τον αγαπήσεις αμέσως. Έχει κάνει μία εξαιρετική δουλειά και δεν είναι τυχαίο ότι την ετοιμάζει τόσο καιρό», και πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως, «μου έχει πει ο Χριστόφορος «σε άλλους ηθοποιούς παίρνεις τη στιγμή τους από την 4η, την 5η λήψη, εσένα την παίρνω από την αρχή».

«Αφού Θέλει ο Χριστόφορος να είμαι και στον δεύτερο κύκλο του «μαέστρο» ναι θα είμαι», κατέληξε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share