Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Καρφιά» Νίκου Μάνεση σε Μαρία Σπυράκη: «Πόσο IQ πρέπει να έχεις για να...»

Έξαλλος ο παρουσιαστής

16 Μαρτίου 2023 23:35
«Καρφιά» Νίκου Μάνεση σε Μαρία Σπυράκη: «Πόσο IQ πρέπει να έχεις για να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μάνεσης πριν καιρό είχε ξεκινήσει την εκπομπή του με ένα σχόλιο για το Qatargate σε συνδυασμό με την υπόθεση της Μαρίας Σπυράκη. Ο δημοσιογράφος δε «μάσησε» τα λόγια του και έριξε τα «καρφιά» του εναντίον της, αναφέροντας το ΙQ της.

«Πόσο IQ πρέπει να έχεις για να καταφέρεις να μπεις στο κάδρο του σκανδάλου του Κατάρ;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος. Με την ευκαιρία, δείτε τι είχε σπουδάσει αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

«Καρφιά» Νίκου Μάνεση

Και συνέχισε: «Την Μαρία Σπυράκη την γνωρίζουμε πολύ καλά, ήμασταν συνάδελφοι τόσα χρόνια. Πώς είναι δυνατόν, ενώ η περίπτωσή της αφορά διοικητική υπόθεση, της τάξης των 5-10.000 ευρώ να καταφέρεις να παίζεις στα ξένα δίκτυα δίπλα από το πρόσωπο της Εύας Καϊλή;».

Τα αποκάλυψε όλα η Φαίη Μαυραγάνη: «Με τον Νίκο Μάνεση έμαθα τα πρώτα...»

Με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, η Φαίη Μαυραγάνη παραχώρησε συνέντευξη στη Real life και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα, κάνοντας μια αποκάλυψη για το Νίκο Μάνεση και το τι της έμαθε.

Η γοητευτική παρουσιάστρια του «Στούντιο με θέα» αναφέρθηκε στην επιστροφή στο κανάλι του Αμαρουσίου, τον τίτλο της εκπομπή μας και τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν μπαίνοντας στο πλατό. Με την ευκαιρία, δύσκολες ώρες επικράτησαν στο σπίτι τους.

Μετά από πολλά χρόνια επιστρέφετε στον ΑΝΤ1. Πως αισθάνεστε;

Αισθάνομαι χαρά! Επιστρέφω σε ένα περιβάλλον γνώριμο, σε έναν επαγγελματικό χώρο όπου έζησα για σχεδόν 12 χρόνια.

Τι σας συγκίνησε σε αυτή την επιστροφή;

Φαίη Μαυραγάνη Νίκος Μάνεσης

Με συγκίνησε το γεγονός ότι είδα πρόσωπα που είχα να δω χρόνια, τα οποία με υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Είδα το στούντιο, όπου έκανα εκπομπή μαζί με τον Νίκο.

Θυμήθηκα τα δελτία ειδήσεων, τα οποία παρουσίαζα μέχρι τον ένατο μήνα κύησης, αλλά και τον χώρο όπου είχα γυρίσει τρέιλερ έχοντας μαζί μου την κόρη μου, η οποία ήταν νήπιο.

Η εκπομπή θα έχει τον ιστορικό για το κανάλι τίτλο «Στούντιο με θέα»…

Μια εκπομπή η οποία από το 1999 έως το 2006 συντρόφευε τους τηλεθεατές του Σαββατοκύριακου. Η εκπομπή η οποία δημιούργησε την εναλλακτική ενημέρωση.

Εκεί όπου μαζί με τον Νίκο συμπορευτήκαμε τηλεοπτικά για τρία χρόνια και όπου έμαθα τα πρώτα μυστικά μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Δεν θα μπορούσα να μην επιλέξω αυτό τον τίτλο για να τιμήσω το κανάλι, το οποίο έφερε στην τηλεοπτική μας ζωή το infotainment.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share