Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Στηβ Κακέτση – Το μήνυμα του Γιώργου Λιάγκα

Τι τόνισε ο παρουσιαστής;

16 Μαρτίου 2023 18:26
Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Στηβ Κακέτση – Το μήνυμα του Γιώργου Λιάγκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περιπέτεια με την υγεία του περνάει το τελευταίο διάστημα ο Στηβ Κακέτσης. Ο επιχειρηματίας τις τελευταίες ημέρες δίνει τη δική του μάχη σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη. Τα νεότερα για την κατάστασή του σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 από τον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό, το πρωί της Πέμπτης (16/03) η κατάσταση της υγείας του παραμένει ιδιαίτερα σοβαρή αλλά σταθερή ενώ έχει συνεχώς στο πλευρό του την οικογένειά του και τους φίλους του.

Οι δικοί του άνθρωποι εύχονται να βγουν νικητής από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια που βιώνει. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο έφαγε «καμπάνα» 190.000 ευρώ ο ΑΝΤ1 λόγω του Γιώργου Λιάγκα.

Γιώργος Λιάγκας για Στηβ Κακέτση: Έχω παραπάνω πληροφόρηση – Το κρατάω για μένα

Στο τέλος του ρεπορτάζ, ο παρουσιαστής του Πρωινού, Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πει δυο λόγια για τον Στηβ Κακέτση.

«Εγώ θα πω κάτι τώρα. Εγώ έχω παραπάνω πληροφόρηση, γιατί είχα κάποτε στενή φιλική σχέση με τον Κακέτση. Δεν έχω πάει στο Υγεία που είναι, αλλά έχω μιλήσει με ανθρώπους που πήγαν. Επειδή όμως είναι ιατρικό απόρρητο το κρατάω για μένα και μένουμε σε αυτά που έχετε πει στο ρεπορτάζ. Μακάρι ο Στηβ Κακέτσης να βγει δυνατός από τη μάχη αυτή»..

Δεν έχουν καμία επαφή πια: «Ήσουν ένα αδέσποτο και...» - Τα σκληρά λόγια του Στηβ Κακέτση στον Γιώργο Λιάγκα

Πριν μερικά χρόνια ο Στηβ Κακέτσης ήθελε να λύσει τις διαφορές του με τον Γιώργο Λιάγκα on air στο «Πρωινό», με αποτέλεσμα η συζήτηση να ξεφύγει, καθώς τον αποκάλεσε αδέσποτο! Με την ευκαιρία, δείτε στις πόσες χιλιάδες ευρώ ανέρχεται ο μισθός του παρουσιαστή.

«Είσαι αχάριστος και ήσουν ένα αδέσποτο, καλό, ταλαιπωρημένο παιδί και ήρθες στη ζωή μου.», είπε και αποκάλυψε: «Οι φίλοι όταν είναι φίλοι είναι εκεί, δε λένε θα μας παντρέψεις και το αλλάζουνε....», εκφράζοντας το παράπονό του στον Γιώργο Λιάγκα.

Και δεν δίστασε να πει ότι πριν γνωρίσει την Φαίη Σκορδά: «Ήταν με κάτι ταλαίπωρες. Τις σουτάρισα εγώ! Είχε μια ταλαίπωρη που δε σήκωνε ούτε το βρακί της»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share