Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

Καταιγιστικός ο Πάνος Μιχαλόπουλος: «Μα τι να πω για τη Ρούλα Κορομηλά; Δεν έχει...»

Τι εξομολογήθηκε για την πρώην σύζυγό του;

16 Μαρτίου 2023 17:39
Καταιγιστικός ο Πάνος Μιχαλόπουλος: «Μα τι να πω για τη Ρούλα Κορομηλά; Δεν έχει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80, ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν ο μεγαλύτερος ζεν πρεμιέ της εποχής, με τεράστιες επιτυχίες στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Από την άλλη πλευρά, η Ρούλα Κορομηλά ήταν μια ακόμη γραμματέας στην Κρατική τηλεόραση, με ιδιαίτερα, όμως, φιλόδοξα σχέδια. Σε συνέντευξή του ο ηθοποιός ήταν καταιγιστικός και τόνισε πως δεν έχει τίποτα να πει γι' αυτή.

Οι δυο τους, γνωρίστηκαν το 1981, ερωτεύτηκαν τρελά και παντρεύτηκαν το 1988. Ήταν ο δεύτερος γάμος για τον Πάνο Μιχαλόπουλο και ο πρώτος για ‘κείνη. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε ο Ρούλα Κορομηλά για το λόγο που δεν θέλει να παντρευτεί ξανά.

Το ζευγάρι χώρισε τελικά, στις αρχές του 90, μόλις 2 χρόνια μετά τον γάμο του, και από τότε δεν φαίνεται να έχουν κρατήσει φιλικές σχέσεις…

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, έχει πει ότι εκείνος έβαλε το χέρι του για να κάνει η Ρούλα τον «Πρωινό καφέ».

«Ήμουν ένα σκαλοπάτι για να μπει η κυρία στον ΑΝΤ1» είχε πει χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν χώρισαν με τον καλύτερο τρόπο.

Πάνος Μιχαλόπουλος και Ρούλα Κορομηλά

Σε συνέντευξή του to 2016, ο Πάνος Μιχαλόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά, για να σχολιάσει αιχμηρά πως:

«Μη με βάζεις σε αυτό το λούκι. Ούτε είδα αυτές τις εκπομπές, ούτε και παρακολουθώ…», ενώ σε παλαιότερη του συνέντευξη το 2011, είχε μιλήσει ακόμη πιο σκληρά.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Δημοσιογράφος: Δεν θέλεις να μιλάς για την Ρούλα Κορομηλά, που υπήρξε σύζυγός σου, αλλά θέλω να σε ρωτήσω αν την έχεις δει στο «Big Brother»ή στο «Greek Idol», που κάνει τώρα.

Μιχαλόπουλος: Δεν τη βλέπω! Δεν θέλω! Δεν με αφορούν τέτοιου είδους και αισθητικής δουλειές.

Δημοσιογράφος: Δεν είπες «Δεν βλέπω τις εκπομπές», είπες «Δεν τη βλέπω, δεν θέλω!».

Μιχαλόπουλος: Μα τι να πω για την Κορομηλά; Δεν έχει νόημα! Θα τα γράψω όλα σε ένα βιβλίο… αυτοβιογραφικό! Πλάκα κάνω, δεν θα το έκανα ποτέ. Αυτά που έζησα τα κρατάω μόνο για μένα.

Σήμερα, η γνωστή παρουσιάστρια ασχολείται με την τηλεόραση, ενώ ο ηθοποιός, απέχει από τα καλλιτεχνικά και ασχολείται με τα πατρογονικά του κτήματα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στον νομό Μεσσηνίας

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share