Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από τη Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει σχέση...»

Τι εξομολογήθηκε για το γάμο της;

16 Μαρτίου 2023 17:18
«Βόμβα» από τη Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει σχέση...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άκρως αποκαλυπτική ήταν για την προσωπική της ζωή η Μαρία Μπεκατώρου, παραχωρώντας συνέντευξη στο «ΟΚ». Η αγαπημένη παρουσιάστρια έριξε τη δική της «βόμβα» και εξομολογήθηκε με ποιον δεν θα μπορούσε να κάνει σχέση. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το μυστικό της για να δείχνει νεότερη.

Με τις φίλες σου βγαίνετε συχνά έξω;

Προσπαθούμε να βγαίνουμε μία φορά την εβδομάδα. Από μένα περιμένουν το ΟΚ –γιατί συνέχεια έχω δουλειές– και βουρ, φύγαμε! Δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο στέκι, μας αρέσει να γυρίζουμε διάφορα μαγαζιά. Αν ήμουν πιο νέα και πιο τρελή, θα ήθελα να έχω πάρει τις φίλες μου και να έχουμε κάνει όλες μαζί ένα μακρινό ταξίδι στην Αμερική.

Γιατί δεν το κάνετε τώρα;

Τώρα έχουμε όλες υποχρεώσεις και δεν ξέρω, κάπως μου λείπει ο Αντώνης αν δεν είναι μαζί στο ταξίδι.

Οι συγκεκριμένες είναι παιδικές σου φίλες;

Όχι, από το σχολείο δεν έχω κρατήσει φίλες. Δεν ξέρω γιατί, έτυχε. Την Ιφιγένεια, για παράδειγμα, που είμαστε μαζί είκοσι πέντε χρόνια τώρα, την έχω γνωρίσει από τη δουλειά. Ήταν καμεραγούμαν στο Τηλεάστυ (σ.σ. στο οποίο η Μαρία Μπεκατώρου ξεκίνησε την καριέρα της ως παρουσιάστρια) και τώρα είμαστε μαζί και στο Τhe Chase στο Mega.

Ισχύει τελικά αυτό που λένε, πως όσο περνούν τα χρόνια οι δικοί σου άνθρωποι μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού;

Μαρία Μπεκατώρου σχέση

Αυτό δεν είναι το πιο σωστό; Να χτίζεις λίγες σχέσεις και να αισθάνεσαι όμορφα μέσα σε αυτές. Γιατί δεν είναι μόνο οι συγγενικές σχέσεις. Εγώ, ας πούμε, δεν έχω αγαπήσει συγγενείς μου όπως έχω αγαπήσει τις φίλες μου. Και έχω φτάσει πια σε μια ηλικία –γιατί δεν είμαι και μικρή– που μπορώ να πω ότι έχω στη ζωή μου μια όμορφη παρέα αληθινών ανθρώπων.

Ο άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για σένα ποιος είναι;

Τα πάντα δεν τα ξέρει κανένας. Πάντα κρατάω κάτι για μένα, πράγματα που δεν τα έχω μοιραστεί. Ο Αντώνης μου όμως ξέρει τα περισσότερα και η Ιφιγένεια τα πιο πολλά.

Όποτε αναφέρεσαι στον σύζυγό σου, λες «ο Αντώνης μου».

Μα έτσι είναι. Είναι «ο Αντώνης μου». Και μου αρέσει αυτή η ασφάλεια, η συνέπεια και το «πολύ» που ζω μαζί του. Με τον Αντώνη είναι όλα απλά. Απλά, σωστά και ισορροπημένα.

Με τον Αντώνη είναι το «για πάντα»;

Δεν υπάρχει το «για πάντα» στο λεξιλόγιό μου. Δεν το λέω ποτέ. Το «για πάντα» το φοβάμαι σε όλες μου τις σχέσεις. Θα σου πω, όμως, τι κατάλαβα μέσα στα χρόνια. Πόσο σημαντικό είναι που ο άντρας μου δεν είναι από τη δουλειά αυτή. Πιστεύω τελικά πως δεν θα μπορούσα να είχα κάνει σχέση μέσα από τον χώρο.

Βέβαια «ποτέ μη λες ποτέ». Αλλά επειδή η δουλειά μας είναι πολύ έντονη, νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία. Και ο Αντώνης είναι η φωνή της λογικής. Πολλές φορές μπορεί να είναι παραπάνω λογικός απ’ ό,τι θέλω –γιατί εγώ είμαι στον κόσμο μου–, αλλά αυτό τελικά με ισορροπεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share