Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ώρες αγωνίας: Τραγικές στιγμές για τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Άσχημα νέα με την υγεία του

16 Μαρτίου 2023 16:51
Ώρες αγωνίας: Τραγικές στιγμές για τον Σπύρο Παπαδόπουλο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ώρες αγωνίας και τραγικές στιγμές πέρασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξαιτίας ενός σοβαρότατου προβλήματος υγείας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής πριν λίγο καιρό βρισκόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης του δεξιού του νεφρού, καθώς εξετάσεις που έκανε έδειξαν πως υπήρχε όγκος.

Τραγικές στιγμές για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Σύμφωνα με την «Ημερησία», οι γιατροί τού έκαναν εισαγωγή και αμέσως προχώρησαν στην αφαίρεση, ενώ μετά από λίγες μέρες ο Σπύρος Παπαδόπουλος πήρε εξιτήριο. Παράλληλα, δείτε τι είπε για τον ηθοποιό η πρώην σύντροφός του, Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

«Ράγισε» καρδιές ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ο όγκος ήταν μέσα στο...»

«Ράγισε» καρδιές ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλώντας για την την «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο! Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αποκάλυψε πως ο όγκος ήταν μέσα στο νεφρό του.

Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλα όσα αποκάλυψε για την άγνωστη συμφωνία με την πρώην σύζυγό του, Αθηνά Τσιλύρα.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλάει για τον όγκο στο νεφρό του

«Έγινα πραγματιστής κι είπα ότι θα το διαχειριστώ. Είχα ψυχραιμία. Ήταν πολύ δύσκολος κι επικίνδυνος καρκίνος. Ο γιατρός μου είπε έχεις μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι, μπορεί να έχεις 3 μήνες ζωής. Ο όγκος ήταν μέσα στο νεφρό. Αν είχαν βγει έξω τα καρκινικά κύτταρα, ήταν τελειωμένο. Αφαιρέσαμε το νεφρό, όπως ήταν» τόνισε.

«Χείμαρρος» για τον Σπύρο Παπαδόπουλο - «Την καρέκλα που κάθισε την ίδρωσα πρώτος»

Αιχμές για την εκπομπή «Στην υγειά μας» και τον Σπύρο Παπαδόπουλο εξαπέλυσε γνωστός ηθοποιός. Με την ευκαιρία, δείτε την αναφορά του ηθοποιού για τις καταγγελίες του MeToo.

Η εκπομπή που ολοκλήρωσε τον κύκλο της στην ελληνική τηλεόραση έχει φιλοξενήσει δεκάδες ηθοποιούς, τραγουδιστές και παρουσιαστές ωστόσο κάποιοι δεν καλέστηκαν ποτέ και δεν είναι διατεθειμένοι να το ξεχάσουν.

Αυτό συνέβη και με τον πρωτεργάτη της ασπρόμαυρης τηλεόρασης Κώστας Βενετσάνος ο οποίος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον Σπύρο Παπαδόπουλο.

«Ο συγκεκριμένος δεν με κάλεσε ούτε τότε που έκανε το «Στην υγειά μας» στην ΕΡΤ, όπου έχω γράψει ιστορία. Δηλαδή, την καρέκλα όπου κάθισε εκείνος την ίδρωσα πρώτος. Το ίδιο συνέβη και με την Μπήλιω Τσουκαλά, που έκανε χρόνια στην ΕΡΤ το «Εχει γούστο». Όμως, δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους. Απλά να ξέρουν ότι κι εκείνοι κάποια στιγμή θα τελειώσουν και θα τους κρίνουν το κοινό και η ιστορία… Αντίθετα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Ζουγανέλη, που μου έδωσε την ευκαιρία και εμφανίστηκα σε έξι επεισόδια της εκπομπής του «Φόρτσα πατρίδα», όπου πραγματικά πήρα πολύ καλές κριτικές.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share