Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Να αλλάζεις και πάπια του γέρου σου»: Άγριο κράξιμο κάτω από τις φωτογραφίες του Νίκου Καρβέλα με την σύντροφό του (photo)

«Πυρά» εναντίον του ζευγαριού

16 Μαρτίου 2023 16:22
«Να αλλάζεις και πάπια του γέρου σου»: Άγριο κράξιμο κάτω από τις φωτογραφίες του Νίκου Καρβέλα με την σύντροφό του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγριο κράξιμο «έφαγε» η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα στο Instagram κάτω από μια κοινή τους φωτογραφία. «Να αλλάζεις και πάπια του γέρου σου» ήταν ένα από αυτά σχετικά με την ηλικιακή τους διαφορά.

Ο Νίκος Καρβέλας ζει τον έρωτά του στο πλευρό της κατά πολύ νεότερης συντρόφου του, Έλενας Φερεντίνου, αδιαφορώντας για τα αρνητικά σχόλια αναφορικά με την διαφορά ηλικίας τους.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης υποδέχτηκε το τρίτο του παιδί, αφού έχει ήδη μία κόρη με την Άννα Βίσση και έναν γιο με την Αννίτα Πάνια. Παράλληλα, διαβάστε την απίθανη δήλωση της Άννας Βίσση για το σ@ξ με τον Νίκο Καρβέλα!

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας του μουσικοσυνθέτη με τη σύντροφό του, καθώς εκείνη είναι μόλις 32, ενώ αυτός 70, σχολιάστηκε αρνητικά σε μία από τις δημοσιεύσεις της τραγουδίστριας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τη φωτογραφία

Κράξιμο σε φωτογραφίες του Νίκου Καρβέλα με τη σύντροφό του

Άκρως αποκαλυπτική η Αννίτα Πάνια: «Ο Νίκος Καρβέλας μου την έπεσε από...»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε πριν λίγο καιρό η Αννίτα Πάνια, η οποία ήταν άκρως αποκαλυπτική, καθώς μίλησε, μεταξύ άλλων για τον τρόπο που της την έπεσε ο Νίκος Καρβέλας. Με την ευκαιρία, δείτε τη μεγάλη περιουσία του τραγουδιστή.

Για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα εξομολογήθηκε: «Εγώ δεν αισθάνομαι ότι παντρεύτηκα, γιατί με τον Νίκο Καρβέλα ήταν μια σχέση τόσο συμβατή, οπότε δεν αισθανθήκαμε κάτι επειδή παντρευτήκαμε. Αυτό ήτα σαν ένα event για εμάς, το ζήσαμε ωραία, το ευχαριστηθήκαμε. Ο Νίκος το γούσταρε τότε, αλλά νομίζω πάντα με έναν ιδιαίτερο τρόπο που σκέφτεται και εκείνος και εγώ, δεν το είδαμε ποτέ ότι πάμε να ενώσουμε τις ζωές μας με τα δεσμά του γάμου»,.

Όσον αφορά στη γνωριμία τους, η Αννίτα Πάνια αποκάλυψε: «Ο Νίκος Καρβέλας μου την έπεσε από το τηλέφωνο. Το ζήσαμε πολύ ωραία αυτό που ζήσαμε, εγώ δεν είχα μητρικό φίλτρο, ήρθε από τη σχέση μου με τον Νίκο, θέλαμε να έρθει ένα παιδί στη ζωή μας και ήρθε ο Ανδρέας. Είναι ο άντρας μου για όλα πλέον.

Περνάμε ωραία μαζί. Εμπιστεύομαι πολύ τον γιο μου, η ανασφάλεια και η ανησυχία υπάρχει πάντα όμως».

Κλείνοντας, η Αννίτα Πάνια αναφέρθηκε και στη σχέση της με την Άννα Βίσση, λέγοντας: «Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να αφήσω κάποιο αποτύπωμα στην καρδιά του Νίκου, λόγω της σχέσης του με την Άννα Βίσση. Εμένα η Άννα είναι η χαρά μου που είναι στη ζωή μου, που την ζω από κοντά. Την γουστάρω, την θαυμάζω, την αγαπώ. Η Άννα νομίζω είναι ένα παράδειγμα προς όλους, καταφέρνει να μένει νέα, όμορφη, δυνατή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share