Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Κάναμε παρέα και βγαίναμε συχνά, τη μέρα εκείνη...» - Ορυμαγδός αποκαλύψεων της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Συγκίνηση με τα λόγια της ηθοποιού

16 Μαρτίου 2023 10:44
«Κάναμε παρέα και βγαίναμε συχνά, τη μέρα εκείνη...» - Ορυμαγδός αποκαλύψεων της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τον Νίκο Σεργιανόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έχουν μοιραστεί πολλές στιγμές, συμπρωταγωνιστώντας στους «Δύο Ξένους», με την ηθοποιό να συγκινεί με τα λόγια για τον φίλο της.

Η γνωστή ηθοποιός, που θα έβλεπε αργότερα και την Τζούλη Σούμα να τοποθετείται, κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε τόσο για τις σχέσεις της με τους δύο πρώην συζύγους της, όσο και για την καριέρα της.

Όπως είπε, και οι δύο της γάμοι ήταν πολύ καλές εμπειρίες για την ίδια. «Οι εμπειρίες από τους γάμους μου ήταν και οι δύο πάρα πολύ καλές, απλά μάλλον ήταν λάθος το timing. Έχω όμως, εξαιρετικές σχέσεις και με τους δύο μέχρι και σήμερα κι αυτό είναι πολύ καλό. Όταν υπάρχει αληθινή αγάπη, η σχέση διατηρείται», εξήγησε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν θα μιλήσουμε μόνο για να πούμε καλή χρονιά. Μιλάμε πολύ πιο συχνά. Δεν υπάρχει λόγος που το κάνω αυτό, μπορώ και έχω τη δυνατότητα και το κάνω. Άμα έχεις από την αρχή καλές σχέσεις και χωρίζεις, γιατί έτσι ήρθαν τα πράγματα, δεν υπάρχει λόγος να μην κρατήσεις μία επαφή. Είμαστε καλοί φίλοι. Δεν λέω ότι θα βγούμε έξω για φαγητό ή ποτό, αλλά κρατάμε ουσιαστικές επαφές και αν με χρειαστούν, είναι βέβαιο πως θα είμαι εκεί για αυτούς».

Όσο για την επαγγελματική της πορεία, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για το λόγο που έφυγε από το επιτυχημένο σίριαλ, Λάμψη. «Αποφάσισα εγώ να φύγω. Όταν ένας ηθοποιός μένει πολλά χρόνια σε μία σειρά, ταυτίζεται με τον ρόλο και τότε έχει τελειώσει η καριέρα σου. Θεώρησα λοιπόν, ότι πήρα πολλά πράγματα από τη Λάμψη και αναγνωρισιμότητα και λεφτά και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να φύγω», είπε χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψή της για τον Σεργιανόπουλο

Τέλος, μίλησε για ένα συμβάν της ζωής της που την σημάδεψε, τη μέρα που έμαθε για τον θάνατο του αγαπημένου της φίλου, Νίκου Σεργιανόπουλου.

«Κάναμε παρέα με τον Νίκο, βγαίναμε συχνά. Την ημέρα εκείνη δεν θα την ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου. Θυμάμαι ότι έκανα γύρισμα για ένα σίριαλ του Mega και μπαίνει ξαφνικά κάποιος στο πλατό και λέει: “Σκότωσαν τον Σεργιανόπουλο“. Παθαίνω σοκ εκείνη τη στιγμή και αρχίζω και κλαίω, δεν μπόρεσα φυσικά, να συνεχίσω το γύρισμα, ήταν αδύνατο, σηκώθηκα κι έφυγα, δεν μπορούσα. Μόνο ωραίες αναμνήσεις έχω από τον Νίκο, ήταν ένας κύριος με Κ κεφαλαίο. Ένα ευγενέστατο πλάσμα, ψυχούλα. Είχε πάρα πολύ χιούμορ κι ήταν πολύ ταλαντούχος», δήλωσε για τον αδικοχαμένο ηθοποιό.

«Το 1999 μαζί με τον Νίκο Σεργιανόπουλο είχαμε...» - Αποκάλυψη «βόμβα» από την Άβα Γαλανοπούλου

«Τι να πρωτοθυμηθώ από τον Νίκο; Πολλά γέλια, νυχτερινά μπάνια και μια ποιότητα που σπάνια συναντάς στις μέρες μας», δήλωνε λίγα χρόνια μετά το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου η Άβα Γαλανοπούλου.

«Το 1999 μαζί με τον Νίκο Σεργιανόπουλο είχαμε...» - Αποκάλυψη «βόμβα» από την Άβα Γαλανοπούλου

«Το 1999, τη μεγάλη νύχτα του σεισμού εγώ, η μάνα μου, ο πατέρας μου, τα αδέρφια μου, τα ανίψια μου, ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Νίκος είχαμε πάει σε μια παραλία, όπου τρώγαμε και πίναμε γιατί φοβόμασταν να μπούμε στα σπίτια μας. Ήταν μια νύχτα που όλη η Ελλάδα ήταν φοβισμένη και εμείς τραγουδούσαμε και πίναμε. Εντελώς σουρεαλιστική στιγμή», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη της στο περιοδικό Down Town, ενώ παράλληλα έφερε στο μυαλό της τη στιγμή που έμαθε για τον θάνατο του. «Για μένα δεν υπάρχει στο μυαλό μου. Με το που το άκουσα, έκλεισα το κινητό μου για πέντε μέρες, εκείνες τις μέρες δεν τις θυμάμαι καθόλου από τη ζωή μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share