Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νυφούλα στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα η Άννα Βίσση - Το σπάνιο ντοκουμέντο από τον γάμο του ζευγαριού πριν 40 χρόνια

Αγνώριστοι και ερωτευμένοι

15 Μαρτίου 2023 17:21
Νυφούλα στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα η Άννα Βίσση - Το σπάνιο ντοκουμέντο από τον γάμο του ζευγαριού πριν 40 χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μαζί έφτιαξαν δεκάδες τραγούδια, ύμνους, που έχουν σημαδέψει την καριέρα τους αλλά και μια ολόκληρη γενιά. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της ερμηνεύτριας για την σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα.

Απέκτησαν μια κόρη, τη Σοφία Καρβέλα η οποία ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, έχει το δικό της brand Wknd Nation και διατηρεί έναν δραστήριο λογαριασμό στο Instagram όπου αναρτά τις στιλάτες εμφανίσεις της.

Αυτή τη φορά στο προσκήνιο είναι η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας μιας και μια φωτογραφία από τον γάμο τους δημοσιεύθηκε στο Instagram και ενθουσίασε τον διαδικτυακό κόσμο.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από το προφίλ του Δημήτρη Αιθωμιανάκη στο Instagram, στο οποίο υπάρχουν πολλά στιγμιότυπα του παρελθόντος σπουδαίων προσωπικοτήτων.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 1983 και μάλιστα λίγους μήνες μετά το ζευγάρι απέκτησε την κόρη του, τη Σοφία Καρβέλα. Στη φωτογραφία η Άννα Βίσση είναι κομψή, ντυμένη στα λευκά και με λουλούδια στα μαλλιά της αλλά και ο Νίκος Καρβέλας εντυπωσιάζει. Φορά λευκό κοστούμι και στέκεται στο πλευρό της αγαπημένης του.

«Βόμβα» από Άννα Βίσση: «Όταν τα είχα με τον Λάμπη Λιβιεράτο, ο Νίκος Καρβέλας μου...»

Η Αννίτα Πάνια είχε υποδεχθεί πριν καιρό στην εκπομπής της στο Open, την Άννα Βίσση, η οποία είχε αποκαλύψει ένα σκηνικό με τον Νίκο Καρβέλα, όταν τα είχε με τον Λάμπη Λιβιεράτο.

Η Άννα Βίσση αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη ζήλια του Νίκου Καρβέλα, ο οποίος της είχε ζητήσει να μην τραγουδάει δικά του τραγούδια με τον Λάμπη Λιβιεράτο. Παράλληλα, διαβάστε την απίθανη δήλωση της Άννας Βίσση για το σ@ξ με τον Νίκο Καρβέλα!

«Εβγαινα από έναν γάμο, μια σχέση που έπαιξε μια αδιάφορη φάση. Εμένα σα γυναίκα με άφησε διψασμένη. Ποιος έχει κέφι να ικανοποιήσει συνήθως μια γυναίκα; Ένας νεότερος άντρας. Ο μεγαλύτερος θα ήθελα να είναι σαν και μένα. Αυτά που θέλω να αρπάξω από τη ζωή ακόμη είναι τόσο νεανικά και τα δικαιούμαι.

Αυτό ζούσα κι εγώ στις σχέσεις μου στη μετά Νίκο εποχή. Ήταν παντού. Θα το πω τώρα. Τα είχα φτιάξει με τον Λάμπη Λιβιεράτο και ο Καρβέλας είχε τη σχέση του. Επειδή ο Λάμπης τραγουδούσε, μου λέει ”καλά. μια χαρά, αλλά δεν θα τραγουδάς μαζί του”. Δεν ήθελε να είμαι με τραγουδιστή.

Είχε κι ο Νίκος μια ωραία γκόμενα τότε, αλλά εκεί, ήθελε να ασχολείται μαζί μου. Εγώ τότε τραγουδούσα με τον Λάμπη ντουέτα του Καρβέλα κι ήταν τρομερά ενοχλητικό για τον ίδιο. Του είπα ”θα τραγουδώ ό,τι γουστάρω” και μου είπε ”σου απαγορεύω να τραγουδάς τραγούδια μου γενικώς”. Όλο μου το ρεπερτόριο ήταν Καρβέλας», ανέφερε η Άννα Βίσση.

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις της Αννας Βίσση:

Οικονομική κατάρρευση για την Άννα Βίσση: «Έχασα πολλά χρήματα που...»

Πριν μερικά χρόνια η Άννα Βίσση είχε μιλήσει στο Down Town Κύπρου, αποκαλύπτοντας την οικονομική κατάρρευση που βίωσε, όταν έχασε πολλά χρήματα.

Παρά τα τόσα χρόνια που έχει στη δισκογραφία και τις πίστες, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως η οικονομική της κατάσταση δεν είναι αυτή που πολλοί θα περίμεναν. Παράλληλα, δείτε την ανακοίνωση της Άννας Βίσση για την τραγωδία στα Τέμπη.

Οικονομική κατάρρευση για την Άννα Βίσση

«Δεν υπήρξα ποτέ δέσμια του χρήματος. Δεν φρόντισα ποτέ τον εαυτό μου οικονομικά, γιατί δεν με θεωρώ πονηρή σε αυτόν τον τομέα, ούτε και ταλαντούχα. Ίσως αυτή να είναι τελικά και η απόδειξη ότι είμαι καλλιτέχνης. Και για να είμαι ειλικρινής, αν δεν δουλέψω δεν θα μπορώ να εξασφαλίσω ούτε καν το προσεχές μέλλον μου.

Πέρασα δύσκολα. Με όλες αυτές τις δίκες και τους δικηγόρους, δυστυχώς, έχασα πολλά χρήματα που θα μπορούσα να έχω σήμερα και να μου προσφέρουν μια μεγαλύτερη ασφάλεια. Θα μου άξιζε άλλωστε ύστερα από 40 χρόνια δουλειάς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share