Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Με την Σοφία Αλιμπέρτη περάσαμε καλά...» : Αποκάλυψη «φωτιά» από πρώην σύντροφο της ηθοποιού

«Ήταν μια ωραία εποχή...»

15 Μαρτίου 2023 16:54
«Με την Σοφία Αλιμπέρτη περάσαμε καλά...» : Αποκάλυψη «φωτιά» από πρώην σύντροφο της ηθοποιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για άγνωστες πτυχές της ζωή τους μίλησε ο Άγγελος Διονυσίου σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και λεπτομέρειες για την σχέση του με την Σοφία Αλιμπέρτη. Με την ευκαιρία, δείτε την διατροφή της ηθοποιού για να διατηρείται σε φόρμα.

Η αναφορά στην Σοφία Αλιμπέρτη

«Με τη Σοφία βρεθήκαμε στο θέατρο. Τη γνώρισα εκεί, όπου τραγουδούσα και εγώ. Ήμασταν πιτσιρίκια. Κάναμε παρέα. Ήταν μια ωραία εποχή, περάσαμε καλά».

«Έλεγα ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ και τελικά, έκανα τρεις γάμους», είπε ο τραγουδιστής και κατέληξε: «Ετοιμάζω αυτές τις μέρες μια φανταστική μπαλάντα και έπεται και συνέχεια».

«Χειμαρρώδης» ο Χάρης Βαρθακούρης: «Αν κάποιος θα έπρεπε να...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Σοφία Αλιμπέρτη

Ο Χάρης Βαρθακούρης δεν μάσησε τα λόγια του και αναφέρθηκε στην Σοφία Αλιμπέρτη και το αν θα έπρεπε να βρίσκεται στην τηλεόραση, ενώ δεν παρέλειψε να πει για το αν του λείπει και του ίδιου η παρουσίαση. Με την ευκαιρία, δείτε τον μεγάλο έρωτά της Σοφίας Αλιμπέρτη πριν τον Γιάννη Πάριο.

«Γιατί να μην είναι στην τηλεόραση; Αν κάποιος θα έπρεπε να είναι στην τηλεόραση, αυτή είναι η Σοφία Αλιμπέρτη. Έχει γράψει πολύ μεγάλη και σπουδαία πορεία στην τηλεόραση, τα χρόνια που επέλεξε να είναι σε αυτή», δήλωσε.

«Δεν μου λείπω καθόλου από την τηλεόραση, ήταν ό,τι πρέπει για εμένα σε μία περίοδο που το τραγούδι ήταν σε κώμα. Ούτε η γυναίκα μου μου λείπει από την τηλεόραση, γιατί τη χαίρομαι και την απολαμβάνω στο σπίτι, όπως είχα συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share