Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γυναικοκατακτητής ο Πάνος Μιχαλόπουλος: "Ήμουν ερωτευμένη μαζί του..." - Η αποκάλυψη από πασίγνωστη Ελληνίδα

Δεν ήταν η Ρούλα Κορομηλά

15 Μαρτίου 2023 15:25
Γυναικοκατακτητής ο Πάνος Μιχαλόπουλος:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν ένας από τους ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του 80' και 90' που γοήτευε τα πλήθη στο πέρασμα του. Πολλές ήταν οι γυναίκες που τον ερωτευτήκαν και ανάμεσα σε αυτές η γνωστή γυμνάστρια Σοφία Παθέκα. Με την ευκαιρία, δείτε το ανεπανάληπτο «καρφί» Πάνου Μιχαλόπουλου προς τη Ρούλα Κορομηλά.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Σοφία Παθέκα είχε μιλήσει για τις ένδοξες στιγμές της καριέρας της. Ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τον πλατωνικό της έρωτα με τον γόη των 90’s, Πάνο Μιχαλόπουλο.

«Όταν είχε έρθει στην εκπομπή, γιατί εγώ ήμουν μικρό κοριτσάκι, ένας πρωταγωνιστής των 80s που εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του όταν ήμουν μικρή και ξαφνικά του μιλούσα στον ενικό… Ο πιο ωραίος πρωταγωνιστής των βιντεοταινιών, ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του, δεν έχανα ταινία. Μετά με τον Πρωινό Καφέ είχαμε κάνει ένα ταξίδι στη Βενετία με πλοίο, καθόταν δίπλα μου στο λεωφορείο κι έτρεμα ολόκληρη, είχα συγκινησιακή φόρτιση», σχολίασε με χαμόγελο αμηχανίας και παραδέχτηκε ότι ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει ιδέα για τα συναισθήματά της τότε.

Αποκάλυψη «βόμβα» από Ρίκα Διαλυνά: «Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν είναι του στιλ μου, ποτέ δεν...»

Η Ρίκα Διαλυνά έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα» για τον Πάνο Μιχαλόπουλο, αναφέροντας για πρώτη φορά ότι δεν ήταν του στιλ της και δεν ταίριαξαν ποτέ.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο γνωστοί ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Η Ώρα η καλή». Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Κάρμεν Ρουγγέρη για τον ηθοποιό.

Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο ποια είναι η σχέσεις σας σήμερα, γιατί κάνατε μεγάλη επιτυχία με την «Ώρα την Καλή»;

Ρίκα Διαλυνά

«Μετά τη μεγάλη επιτυχία, δεν είχα ούτε ένα τηλέφωνο. Στην Ελλάδα αν δεν είσαι μέσα στην κλίκα, δεν κάνεις τίποτα. Στον τρίτο κύκλο που έφυγαν οι κόρες μου, άλλαξε το έργο, ερχόντουσαν ένα σωρό κοπέλες και έγινε άλλη σειρά.

Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο έχουμε παίξει σε πολλά έργα μαζί, αλλά δεν είναι του στυλ του δικού μου. Δεν ταιριάξαμε ποτέ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ρίκα Διαλυνά σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share