Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από την Ολυμπία Χοψονίδου: «Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου...»

Τι εξομολογήθηκε;

15 Μαρτίου 2023 14:56
«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από την Ολυμπία Χοψονίδου: «Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Φωτιά» ήταν οι αποκαλύψεις της Ολυμπίας Χοψονίδου, η οποία εξομολογήθηκε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και μετά.

Με αφορμή την ερώτηση που της έκανε μια από τις followers, η ίδια προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση, για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει. Με την ευκαιρία, δείτε για πρώτη φορά τη μητέρα του Βασίλη Σπανούλη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ολυμπία Χοψονίδου έγραψε πως:

«Εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα.

Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά», έγραψε χαρακτηριστικά η Ολυμπία Χοψονίδου.

Ολυμπίας Χοψονίδου δεύτερη εγκυμοσύνη

Έβδομο παιδί για Βασίλη Σπανούλη; Η αινιγματική απάντηση που έδωσε η Ολυμπία Χοψονίδου

Το σκέφτονται για έβδομο παιδί η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης; Μια αινιγματική απάντηση έδωσε το γνωστό μοντέλο. Με την ευκαιρία, δείτε για πρώτη φορά τη μητέρα του μπασκετμπολίστα.

Αυτή τη φορά μέσω ενός Q and A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των ακολούθων της, εκ των οποίων η μία ήταν αν σκοπεύει με τον Βασίλη Σπανούλη, να κάνουν έβδομο παιδί.

H Ολυμπία Χοψονίδου έσπευσε να απαντήσει ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο με τον σύζυγο της και έγραψε:

«Θα χαιρόμουν! Δεν λέω όμως ότι πηγαίνω για το 7ο»

Το αγαπημένο ζευγάρι μετά από 14 χρόνια γάμου έχει αποκτήσει μαζί 6 παιδιά, 3 αγοράκια και 3 κοριτσάκια.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Έβδομο παιδί για Βασίλη Σπανούλη και Ολυμπία Χοψονίδου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share