Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Τρελάθηκε» ο Χάρης Βαρθακούρης: «Αν ο πατέρας μου, Γιάννης Πάριος, είχε κάνει...»

Έξαλλος ο τραγουδιστής

15 Μαρτίου 2023 10:15
«Τρελάθηκε» ο Χάρης Βαρθακούρης: «Αν ο πατέρας μου, Γιάννης Πάριος, είχε κάνει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Τρελάθηκε» ο Χάρης Βαρθακούρης με εξώφυλλο περιοδικού που ήθελε τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, να βρίσκεται σε κλινική αποκατάστασης

Ο Χάρης Βαρθακούρης, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε έξαλλος με ένα δημοσίευμα που διάβασε. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για την απώλεια που «γονάτισε» τη Σοφία Αλιμπέρτη.

Και για του λόγου το αληθές δεν ήταν ένα απλό δημοσίευμα αλλά εξώφυλλο γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού που θέλει τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, να νοσηλεύεται σε κλινική αποκατάστασης σε κρίσιμη κατάσταση.
«Η τιτάνια μάχη των γιατρών σε κλινική αποκατάστασης. Τα εγκεφαλικά γονάτισαν τον Πάριο στα γενέθλιά του», αναφέρει το περιοδικό.

«Αν ζούσαμε στην Αμερική, το περιοδικό και οι εκδότες θα έπρεπε να δουλεύουν 3 ζωές για να πληρώνουν δικηγόρους και αποζημιώσεις. Κρατάω μια επιφύλαξη βεβαίως αν ο πατέρας μου είχε κάνει εκτροπή στο σταθερό του στην «κλινική αποκατάστασης» που νοσηλευόταν και όταν τον κάλεσα για να του ευχηθώ, προσποιήθηκε, πολύ επιτυχημένα μάλιστα, (για να μην ανησυχήσω) ότι είναι καλά και είπε ψέματα ότι τον πέτυχα στον καναπέ να τρώει φρούτο!», έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

δημοσίευμα Χάι για Γιάννη Πάριο

«Βόμβα» από Χάρη Βαρθακούρη: «Έχω χρειαστεί την οικονομική βοήθεια του Γιάννη Πάριου και...»

Πριν μερικά χρόνια ο Χάρης Βαρθακούρης είχε ρίξει «βόμβα», αποκαλύπτοντας πως είχε ζητήσει παλιότερα από τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, οικονομική βοήθεια.

Ο γνωστός συνθέτης είχε σχολιάσει τότε τις δηλώσεις του Βαλάντη που σχολίαζε τη μεγάλη ηλικία στους τραγουδιστές. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο λόγος που η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου χώρισε με τον Γιάννη Πάριο.

«Είμαι από τα παιδιά που θα ζητήσουν την οικονομική βοήθεια της οικογένειας αν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Το έχω κάνει.

Δεν είμαι περήφανος αλλά έχω χρειαστεί τη βοήθεια του πατέρα μου κάποιες φορές και εννοείται πως ποτέ δεν μου την αρνήθηκε.

Χάρης Βαρθακούρης και Γιάννης Πάριος

Θεωρώ ότι κάποια πράγματα, κάποια ονόματα, κάποιους θεσμούς, είτε μας αρέσει είτε όχι, ακόμα κι αν θεωρούμε ότι είναι αλήθεια αυτό που πιστεύομε, πρέπει να τα σεβόμαστε, να κρατάμε τη γνώμη μας για τον εαυτό μας και το στόμα μας κλειστό. Πολύ περισσότερο δε όταν το έργο μας μπροστά στο δικό τους είναι ασήμαντο» είχε δηλώσει ο συνθέτης στο ΟΚ!.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share