Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Νταλάρας: «Πρέπει να παραδεχτώ ότι η γυναίκα μου, Άννα...»

Τι εξομολογήθηκε;

15 Μαρτίου 2023 09:00
Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Νταλάρας: «Πρέπει να παραδεχτώ ότι η γυναίκα μου, Άννα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σύζυγό του Άννα και ήταν άκρως αποκαλυπτικός, καθώς δεν περιμέναμε αυτό που παραδέχτηκε. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το σπίτι τους στη Φιλοθέη.

Η Άννα Νταλάρα-Ραγκούση είναι Ελληνίδα πολιτικός και μουσικός παραγωγός. Γεννήθηκε το 1954 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Φυσιογνωστικό του Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά ασχολήθηκε σχεδόν από την αρχή με την παραγωγή συναυλιών και άλλων μουσικών εκδηλώσεων. Εξελέγη Βουλευτής Β' Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ το 2009 και από τον Σεπτέμβριο 2010 μέχρι τον Ιούνιο του 2011 ήταν Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Είναι παντρεμένη από το 1982 με τον τραγουδιστή Γιώργο Νταλάρα, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη. Επίσης είναι εξαδέλφη του πρώην Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση.

Έχει έντονη δραστηριότητα στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και σε άλλες ΜΚΟ.

Γιώργος Νταλάρας: «Πρέπει να παραδεχτώ ότι η γυναίκα μου, Άννα...»

O Γιώργος Νταλάρας αναφέρθηκε στη γυναίκα του και με αφοπλιστική ειλικρίνεια δήλωσε πως της άξιζε κάτι καλύτερο από εκείνον.

Η εκπομπή Happy Day προέβαλε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του δημοφιλούς τραγουδιστή, στο οποίο λέει:

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι η Άννα θυσιάστηκε για μένα. Θυσίασε πράγματα που θα μπορούσε να κάνει, είμαστε λίγο αντίθετοι άνθρωποι σε όλα τα επίπεδα. Εκείνη είναι ένας άνθρωπος με τρία διπλώματα, πέρασε μέσα από τα πανεπιστήμια, ενώ εγώ είμαι ένα χαμίνι του δρόμου.

Η Άννα, όμως, με πίστεψε. Κάτι είδε μέσα μου και με βοήθησε πάρα πολύ. Τα μισά από αυτά τα πράγματα που έκανα δεν θα τα είχα κάνει, αν δεν είχα τη στήριξη της Άννας. Η Άννα, όταν τη γνώρισα, ήταν ένα φωτεινό πλάσμα. Νομίζω ότι της άξιζε κάτι καλύτερο. Νομίζω ότι η Άννα έπρεπε να είχε παντρευτεί έναν πρίγκιπα και όχι έναν αλήτη που παίζει και λίγο μπουζουκάκι», αναφέρει ο Γιώργος Νταλάρας.

«Φωτιά οι αποκαλύψεις για Άννα Βίσση και Γιώργο Νταλάρα: «Δεν την ήθελε η μητέρα του...»

Ο Γιώργος Νταλάρας και η Άννα Βίσση ξεκίνησαν μαζί την καριέρα τους και υπήρξαν και ζευγάρι για ένα διάστημα. Ήταν μια σχέση που είχε απασχολήσει την τότε εποχή, καθώς οι δύο τραγουδιστές ήταν ένα βήμα πριν τον γάμο αλλά κατέληξαν να γίνουν εχθροί. Οι αποκαλύψεις για το χωρισμό τους ήταν «φωτιά», όταν μαθεύτηκε ότι δεν την ήθελε η μητέρα του.

Μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλώντας για τον καλλιτέχνη, ανέφερε πως η σχέση τους ξεκίνησε με το που ήρθε στην Ελλάδα από την Κύπρο, σε ηλικία 17 ετών. «Δεν νομίζω ότι ο Νταλάρας με ήξερε σαν άνθρωπο», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη ενώ τόνισε: «Δεν έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τη σχέση μου με τον Γιώργο». Με την ευκαιρία, δείτε τι εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής για τη γυναίκα του, Άννα.

Εντελώς ακομπλεξάριστη, η σταρ του ελληνικού τραγουδιού δεν έκρυψε και την αντιπάθειά της για τον Νταλάρα, καθώς σύμφωνα με τις Αθηναϊκές Νύχτες δεν την ήθελε για νύφη της η μητέρα του.

«Για τον Γιώργο Νταλάρα δεν μπορώ να σας απαντήσω και ξέρετε γιατί; Γιατί δεν τρέφω καλά συναισθήματα για τον Γιώργο Νταλάρα. Σε προσωπικό επίπεδο, όχι σε καλλιτεχνικό. Τον σέβομαι σαν καλλιτέχνη, αλλά έχω μια προσωπική αντιπάθεια που δεν φοβάμαι να την πω – να, την λέω σε σας τώρα για πρώτη φορά- που δεν είμαι αντικειμενική. Συγγνώμη», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ήρθα στην Ελλάδα το 1973 και υπέγραψα συμβόλαιο με την Μίνως, ο πρώτος άνδρας που συνάντησα μόλις μπήκα στην εταιρεία ήταν ο Γιώργος Νταλάρας. Τότε μάνατζερ ήταν η μαμά μου. Αυτή μιλούσε εκ μέρους μου για όλα.

Το 1975 τραγουδούσα στο Μετροπόλιταν, ένα μόνο τραγούδι κάθε βράδυ , το Άσπρο Μαύρο του Γιώργου Χατζηνάσιου. Τσαντιζόμουν. Ήθελα να πω και δεύτερο και δεν με άφηναν. Ένιωθα ότι ο κόσμος με ήθελε παραπάνω στην σκηνή.

πρωτοσέλιδο για χωρισμό Βίσση και Νταλάρα

Μπορεί να φταίει η 5χρονη σχέση μου με τον Νταλάρα που δεν διεκδικούσα παραπάνω. Ήμουν παιδάκι και ο Γιώργος για μένα ήταν το παν. Θεωρούσα πως ότι έλεγε ήταν το σωστό, μέχρι που κατάλαβα ότι δεν ήταν ακριβώς έτσι. Παρόλα αυτά κάπου τον θυμάμαι με τρυφερότητα. Ήταν ο πρώτος άντρας στην ζωή μου. Σε όλα!», είχε πει η Άννα Βίσση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share