Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από τη Τζούλη Σούμα: «Πολύς κόσμος δεν ήξερε ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν...»

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στους «Δύο ξένους»

15 Μαρτίου 2023 08:44
«Βόμβα» από τη Τζούλη Σούμα: «Πολύς κόσμος δεν ήξερε ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζούλη Σούμα πέταξε «βόμβα» για τον Νίκο Σεργιανόπουλο μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», αποκαλύπτοντας κάτι που πολύ κόσμος δεν ήξερε για τον ηθοποιό.

Η ηθοποιός και ο Βαγγέλης Παπαδάκης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή με αφορμή τη συμμετοχή τους στη σατιρική εκπομπή του Open, «Λάβα».

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας για την πορεία της στην υποκριτική αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, μέσα από τη συμμετοχή της στους «Δυο Ξένους» στο Mega. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη «βόμβα» από την Άβα Γαλανοπούλου.

«Μετά από 25 χρόνια, η σειρά έχει μείνει στην ιστορία της τηλεόρασης. Δύο Ξένοι ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά, ήταν περίπου τρία χρόνια που είχα τελειώσει τη σχολή», είπε αρχικά η Τζούλη Σούμα.

Η Τζούλη Σούμα παραδέχτηκε για τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου: «Με σόκαρε πάρα πολύ ο θάνατός του. Ήταν αδιανόητο να το πιστέψει κανείς. Ο Νίκος ήταν ένας τζέντλεμαν, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος.

Ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης που πολύς κόσμος δεν ήξερε ότι ήταν πρωταγωνιστής στο ΚΘΒΕ, στην Επίδαυρο. Έπαιζε πρώτους ρόλους με τεράστια επιτυχία στο θέατρο. Ήταν ένας υπέροχος, συγκλονιστικός άνθρωπος και ηθοποιός φυσικά», είπε η Τζούλη Σούμα καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Open.

«Βόμβα» από τον Αλέξανδρο Ρήγα: «Με τον Νίκο Σεργιανόπουλο είχαμε...»

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Αλέξανδρος Ρήγας για το θάνατο του φίλου και συνεργάτη του, Νίκου Σεργιανόπουλο, ρίχνοντας...βόμβα και αποκαλύπτοντας ότι είχαν μια συναισθηματική σχέση. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για το θάνατό του η Εβελίνα Παπούλια.

«Θεωρώ ότι ο Νίκος δεν είχε αποδεχτεί ποτέ ουσιαστικά τις επιλογές του και κυρίως βασάνιζε τον εαυτό του. Αν υπήρχε ένας άνθρωπος στον οποίο έκανε κακό, αυτός ήταν ο εαυτός του»

Αυτά ήταν μερικά από τα όσα είχε πει πριν χρόνια στην κατάθεσή του στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών όπου εκδικαζόταν η υπόθεση της δολοφονίας του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλο, ο σεναριογράφος και φίλος του Αλέξανδρος Ρήγας.

Η κατάθεση του γνωστού σεναριογράφου συγκλόνισε ενώ με μεγάλη συγκίνηση είχε μιλήσει για την γνωριμία και την σχέση τους.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας στο σπίτι του Νίκου Σεργιανόπουλου

“Με το Νίκο γνωριστήκαμε το 1997, όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα του σήριαλ “Δύο Ξένοι”. Χαθήκαμε για πέντε χρόνια και όταν έμαθα ότι τον είχαν συλλάβει ένιωσα την ανάγκη να του συμπαρασταθώ”. Όταν τον είδα στο αστυνομικό τμήμα ήταν τρομαγμένος και μάλλον ξαφνιάστηκε που με είδε”. Περιγράφοντας δε τη σχέση τους ο Αλέξανδρος Ρήγας είπε: ” Ήταν μια συναισθηματική σχέση. Ήταν μια έντονη και μεγάλη αγάπη από την πλευρά μου”

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share