Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

«Βόμβα» από Μαργαρίτα Παπανδρέου: «Η Δήμητρα Λιάνη χοροπηδούσε γύρω από τον Ανδρέα και με τα στήθη...»

Τι αποκάλυψε;

15 Μαρτίου 2023 08:02
«Βόμβα» από Μαργαρίτα Παπανδρέου: «Η Δήμητρα Λιάνη χοροπηδούσε γύρω από τον Ανδρέα και με τα στήθη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ίσως η πιο διάσημη εξωσυζυγική σχέση στην Ελλάδα εδώ και πολλές δεκαετίες είναι αυτή του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη. Η Μαργαρίτα Τσαντ είχε ρίξει «βόμβα» για το ζευγάρι, αποκαλύπτοντας ότι η αεροσυνοδός χοροπηδούσε γύρω από τον πρωθυπουργό και είχε τα στήθη προτεταμένα σαν βουνά!

Στο βιβλίο της η σύζυγός του Μαργαρίτα Παπανδρέου αναφέρεται στο ξεκίνημα του έρωτα του άντρα της με την αεροσυνοδό, περιγράφοντας με γλαφυρές λεπτομέρειες πολλά περιστατικά! Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τον μεγάλο καημό της Δήμητρας Λιάνη για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Σε πολλές περιπτώσεις η Μαργαρίτα Παπανδρέου παραδέχεται ότι είχε έρθει αντιμέτωπη με την ανταγωνίστριά της, από την αρχή της σχέσης, όπως σε μια πτήση με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο. Εκεί είναι που αποφάσισε η Μαργαρίτα να ζητήσει το τηλέφωνό της: «“Θα ήθελα να σου μιλήσω”, της είπα. “Για ποιο πράγμα;”, η ερώτηση έγινε με μια νότα σαρκασμού στη φωνή της.

“Είναι προσωπικό. Θέλω το τηλέφωνό σου για να κλείσουμε ραντεβού”. Μου το έδωσε υπάκουα». Η «αεροσυνοδός» δεν δίστασε μάλιστα να προσφέρει στο πρωθυπουργικό ζεύγος σαμπάνια με ξεκούμπωτο το πουκάμισο ώστε να φαίνονται τα στήθη της:

Ανδρέας και Μαργαρίτα Παπανδρέου με Δήμητρα Λιάνη

«Σαμπάνια; Ναι, σκέφτηκα, για να κάνω με το μπουκάλι της ένα βαρύ τατουάζ στο κρανίο και των δυο σας». Το μόνο πράγμα που της έφτιαξε τη διάθεση εκείνο το διάστημα ήταν όταν έμαθε «πως κάποιος στην Ελλάδα είχε δώσει σ’ ένα άλογο -ή μήπως ήταν γαϊδούρι;- το όνομα της αεροσυνοδού, χρησιμοποιώντας το παρατσούκλι της, “Μιμή”».

Εντύπωση προκαλούν οι λεπτομερείς και γλαφυρές περιγραφές, όπως σε εκείνο το εξωτικό ταξίδι που είχαν κάνει με όλο το πρωθυπουργικό συμβούλιο, συμπεριλαμβανομένης της «αεροσυνοδού».

Κοιτώντας τότε από το παράθυρο του ξενοδοχείου η Μαργαρίτα συνειδητοποίησε πως: «Υπήρχαν τουλάχιστον δέκα φιγούρες σε κύκλο γύρω από τον Ανδρέα, χοροπηδώντας δίπλα στην ακτή. Αναγνώρισα τον Υπουργό Εξωτερικών, Κάρολο Παπούλια, και άνδρες από το πλήρωμα της Ολυμπιακής.

Είδα και μια Αμαζόνα σαν γυναικεία σιλουέτα που χοροπηδούσε γύρω από τον Ανδρέα. Θα έπεφτε με την πλάτη της στο νερό, με τα στήθη προτεταμένα σαν βουνά από ζελέ και τα πόδια της στην κυριολεξία γύρω από τον Ανδρέα. Είχα την εντύπωση πως ο ίδιος δεν ενθάρρυνε αυτούς τους θεατρινισμούς.

Συνέχιζε να απομακρύνεται κολυμπώντας. Καθώς έβλεπα αυτή την παράσταση με ένα κράμα περιέργειας και αηδίας, μπήκε στο δωμάτιο η Αγγέλα. Τη ρώτησα αν είχε προσέξει πως η αεροσυνοδός “κολλούσε” στο “αφεντικό”. Και εννοούσα γενικά, όχι μόνο στα αισθησιακά κύματα του Ειρηνικού.

Της είπα να ρίξει μια ματιά στο τι γινόταν στην παραλία. Με κοίταξε με μια παράξενη έκφραση στο πρόσωπό της, εξετάζοντάς με, ίσως προσπαθώντας να με καταλάβει. “Δεν χρειάζεται να κοιτάξω”, αποκρίθηκε. “Τώρα το κατάλαβες;” Μου έλεγε πως αναπτυσσόταν μια σχέση, ή είχε αναπτυχθεί, μεταξύ του συζύγου μου και της αεροσυνοδού, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share