Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για την Βάλια από το "Καφέ της Χαράς"!

Τι συνέβη;

14 Μαρτίου 2023 15:03
Δύσκολες ώρες για την Βάλια από το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύμα απάτης έπεσε η Έφη Ρασσιά, γνωστή και ως “Βάλια” από το «Καφέ της Χαράς» και φαίνεται πως είναι εκτός εαυτού!

Η νεαρή ηθοποιός με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη το πρωί της Δευτέρας.

«Λυπάμαι πάρα πολύ που υπάρχουν ψεύτικα προφίλ μου στο Instagram ή προφίλ που γράφουν «fan page» κάτω, με ψιλά γράμματα και όχι ευδιάκριτα στο όνομα του προφίλ, παραπλανώντας έτσι όποιον κάνει follow

Το λέω για μια ακόμη φορά, δεν έχω Instagram, έχω μόνο Facebook και αν κάνω Instagram -από δική μου απόφαση κι όχι εκβιαστικά από ψεύτικα προφίλ- θα βάλω το link δημόσια στην προσωπική μου σελίδα στο Facebook!

Αυτό το δημοσιεύω ελπίζοντας πραγματικά να σταματήσει αυτή η κοροϊδία και παραπλάνηση, γιατί είναι άδικο προς όποιον καλόπιστα κάνει follow σε τέτοιες σελίδες πιστεύοντας πως είναι δικές μου!

Καλημέρα & καλή εβδομάδα!»

Δύσκολες ώρες για την Βάλια από το 'Καφέ της Χαράς'!

Σε σχέση η "Βάλια" από το "Καφέ της Χαράς"; Μίλησε για όλα

Δεκαέξι χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση στο “Καφέ της Χαράς”, η “Βάλια Χάσκα” επιστρέφει στο περίφημο Κολοκοτρωνίτσι γεμάτη αναμνήσεις. Τώρα είναι μια πανέμορφη δικηγόρος!

Η Έφη Ρασσιά, λίγο σφιγμένη στην αρχή και “συνεσταλμένη”, ξεδίπλωσε στην πορεία τη θεατράλε προσωπικότητά της και μας μίλησε για όλα… διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη της "Βάλιας" από το "Καφέ της Χαράς" στο glittermag.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share