Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άκρως αποκαλυπτική η Κατερίνα Καραβάτου: Αυτή είναι η σχέση της σήμερα με τον Κρατερό Κατσούλη!

Τι εξομολογήθηκε;

14 Μαρτίου 2023 14:50
Άκρως αποκαλυπτική η Κατερίνα Καραβάτου: Αυτή είναι η σχέση της σήμερα με τον Κρατερό Κατσούλη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου σε συνέντευξή της στη Real ήταν άκρως αποκαλυπτική, μιλώντας για τη ζωή της μετά το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη και τη σχέση τους σήμερα. Παράλληλα, δείτε με ποια δεν έχει σχέσεις η παρουσιάστρια.

Πόσο δύσκολο είναι να ανταπεξέλθεις ως μητέρα κάνοντας αυτό το επάγγελμα;

Είμαι όπως όλες οι γυναίκες που έχουν την ανάγκη να δουλεύουν! Δεν μπορώ να μη δουλέψω. Επειδή, λοιπόν, υπάρχει αυτή η γνώση μέσα μου, κάνω τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή μου. Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στα παιδάκια μου, με την έννοια ότι με το που φεύγω από τη δουλειά είμαι μαζί τους.

Έχω επιλέξει να είμαι μαζί τους, να κάνω τα πάντα μαζί τους. Αυτός είναι ένας τρόπος με τον οποίο έχει δομηθεί η σχέση μας, κάτι που το έχουν καταλάβει και το περιμένουν από εμένα. Η Αέλια είναι πλέον 10 χρονών, την έχω πάρει και μαζί μου στην εκπομπή και γνωρίζει τη διαδικασία, οπότε έχει υπομονή και ξέρει για ποιο λόγο η μαμά μπορεί να αργήσει, όπως ξέρουν ότι η μαμά θα είναι πάντα δίπλα τους.

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης

Όπως είναι σημαντικό ότι τους μιλήσατε για όλα όσα αποφασίσατε για τον γάμο σας με τον Κρατερό…

Φυσικά! Τα παιδιά μας είναι και θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητά μας! Ήμασταν μεγάλοι όταν τα αποκτήσαμε, δεν ήμασταν άνθρωποι που συνέβη αυτό χωρίς απόλυτη επίγνωση.

Κρατάτε καλές σχέσεις…

Εννοείται!

Είναι πολιτισμός αυτό. Κάποιοι λειτουργούν σαν να μην αγαπήθηκαν ποτέ…

Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για άλλους ανθρώπους. Ο καθένας είναι μοναδικός. Εμείς είμαστε έτσι.

Νευρίασε και... τον έληξε: Ο λόγος που χώρισε στο «άψε σβήσε» το σύντροφό της μετά τον Κατσούλη η Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν είχε περάσει μια εύκολη περίοδο στη ζωή της πριν από λίγο καιρό, με το ένα από τα δύσκολα γεγονότα να είναι, φυσικά, το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη.

Όπως έγινε γνωστό, τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο ηθοποιός, μετά το διαζύγιό τους, φέρεται πως γύρισαν οριστικά σελίδα στην προσωπική τους ζωή, αν και διατηρούν άψογες σχέσεις, λόγω των δύο παιδιών που έχουν αποκτήσει και για τα οποία πήραν συγκεκριμένη απόφαση για την επιμέλειά τους.

Η σχέση που... τελείωσε γρήγορα

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η Κατερίνα Καραβάτου βρισκόταν σε σχέση με σκηνοθέτη, με τον οποίο μάλιστα είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την παρουσιάστρια και τον άνθρωπο αυτό ενώνουν αμοιβαία τρυφερότητα και εκτίμηση και είναι μια σχέση η οποία προχωρούσε με αργούς ρυθμούς, καθώς κανείς από τους δυο δεν ήθελε να βιαστεί, ιδιαίτερα η παρουσιάστρια που χώρισε πρόσφατα.

Ωστόσο, όταν έγινε γνωστή η σχέση της παρουσιάστριας με τον σκηνοθέτη, όλα άλλαξαν, με τον Κρατερό Κατσούλη να της υπενθυμίζει ότι οι δυο τους έχουν μαζί δυο παιδιά.

Έτσι, η παρουσιάστρια πήρε την απόφαση να μην προχωρήσει την σχέση της με τον σκηνοθέτη και να αφιερωθεί στα παιδιά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share