Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ποια Βάσω Λασκαράκη; Με αυτή την κουκλάρα ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πριν από το γάμο τους!

Και όχι, δεν είναι η Γερονικολού!

14 Μαρτίου 2023 14:38
Ποια Βάσω Λασκαράκη; Με αυτή την κουκλάρα ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πριν από το γάμο τους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλύψεις έγιναν για ένα... φιλί του Γιάννη Τσιμιτσέλη, το οποίο ήρθε πριν από τη σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη, αλλά συζητήθηκε έντονα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη Σίσσυ Χρηστίδου, καλεσμένος της οποίας υπήρξε ο ηθοποιός. Οι δυο τους θυμήθηκαν την κινηματογραφική τους συνεργασία στην ταινία «Μόλις Χώρισα».

«Πάντα ζητάω από το συνεργείο να βγαίνει έξω στις σκηνές φιλιού για να αισθάνεται άνετα η παρτενέρ μου», είπε ο ηθοποιός, ενώ η παρουσιάστρια θυμήθηκε πόσα αμήχανα είχε νοιώσει στις σκηνές που φιλιόταν με τον Τσιμιτσέλη «Ήμουν και πολύ έγκυος στην ταινία», είπε γελώντας.

Η τοποθέτησή του για την Κατερίνα Γερονικολού

«Δεν είμαι αυστηρός, δεν μου βγαίνει. Δεν την βλέπω αυστηρά, οπότε δεν μπορώ αν είμαι αυστηρός. Προσπαθώ να την βλέπω όσο συχνά γίνεται. Δεν είχα ονειρευτεί να γίνω πατέρας, δεν μπορείς να το προγραμματίσεις αυτό. Είμαι πιο ευαίσθητος μετά τον ερχομό της κόρης μου», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, που πήρε μια μεγάλη απόφαση πρόσφατα με τη σύζυγό του.

«Ήταν περίεργο να κάνω ερωτήσεις στην Κατερίνα Γερονικολού. Είναι δύσκολο. Την έφερα σε δύσκολη θέση, όταν ήρθε στην εκπομπή μου», παραδέχτηκε ο ίδιος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share