Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Φρούριο η βίλα τους στο Ελληνικό - Πισίνες, γυμναστήριο, spa, γήπεδα (photos)

Δείτε την πολυτελή έπαυλή τους

14 Μαρτίου 2023 11:42
Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Φρούριο η βίλα τους στο Ελληνικό - Πισίνες, γυμναστήριο, spa, γήπεδα (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας διαθέτουν μια υπερπολυτελή βίλα στο Ελληνικό, η οποία είναι «φρούριο» και έχει όλες τις ανέσεις, από πισίνες και γυμναστήριο μέχρι spa και γήπεδα.

Το πρώην μοντέλο Μαριέττα Χρουσαλά και ο εφοπλιστής Λέων Πατίστας στεγάζουν τον έρωτά τους και την πενταμελή οικογένειά τους σε ένα… παλάτι χιλίων τετραγωνικών μέτρων.

Η βίλα τους τους προσφέρει όλες τις ανέσεις. Υπάρχουν δεκαέξι δωμάτια, δύο πισίνες, spa, και κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο υπόγειο!

Διαθέτει, επίσης, μεγάλο κήπο καθώς και γυμναστήριο αφού το ζευγάρι ασκείται πολύ συχνά. Με την ευκαιρία, δείτε τι δουλειά έκαναν οι γονείς της Μαριέττας Χρουσαλά πριν βγουν στη σύνταξη.

βίλα Χρουσαλά Πατίτσα στο Ελληνικό

Το σπίτι έχει άνετους και ζεστούς χώρους, με μάρμαρο στο πάτωμα. Είναι πάντα φωτεινό καθώς υπάρχουν μεγάλα παράθυρα, ενώ στα περισσότερα δωμάτια κυριαρχεί το λευκό χρώμα.

Σε πολλά σημεία έχουν τοποθετηθεί καθρέφτες διαφόρων μεγεθών. Ενδιαφέρουσα επιλογή οι κουρτίνες μοβ χρώματος, που προσδίδουν ξεχωριστή αίσθηση στον χώρο.

Τα ξύλινα ντουλάπια στην κουζίνα παραπέμπουν σε μία άλλη εποχή και αποτελούν ένα ακόμη σημείο που πολλοί προσέχουν.

Η Χρουσαλά κατά καιρούς δημοσιεύει στιγμιότυπα στα κοινωνικά δίκτυα από το υπέροχο σπίτι της. Ποζάρει στους χώρους του και δείχνει τη διακόσμησή του στους ακολούθους της.

βίλα Χρουσαλά Πατίτσα στο Ελληνικό γυμναστήριο

Ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης της «Atlas Maritime» και η Σταρ Ελλάς του 2003 είναι μαζί από το 2006. Αναφερόμενη στην πρώτη τους συνάντηση, η άλλοτε παρουσιάστρια της τηλεόρασης δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι. Ήμασταν και οι δυο ακάλεστοι. Είχαμε κοινές παρέες και γνωριστήκαμε. Γενικά, μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισε.

Επειδή έλειπε πολύ καιρό στο εξωτερικό, δεν ήξερε ποια είμαι. Ούτε ότι δούλευα στην τηλεόραση ούτε πως είχα πάρει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Τίποτα. Και αυτό με κέρδισε. Στην Ελλάδα όποιος σε φλέρταρε μπορεί να το ήξερε. Και έχανε τη μαγεία του.

βίλα Χρουσαλά Πατίτσα στο Ελληνικό σπίτι εξωτερικά

Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνω κάτι ξεχωριστά από τον Λέοντα».

Παντρεύτηκαν στις 5 Ιουνίου 2010 στην Αθήνα. Καρπός του έρωτά τους είναι τα τρία παιδιά τους. Η Μάργκω, που γεννήθηκε το 2012, ο Σπύρος ο οποίος ήρθε στον κόσμο το 2015, ενώ τρία χρόνια αργότερα απέκτησαν και τον Κωνσταντίνο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share