Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άγριο κράξιμο από Τζούλια Αλεξανδράτου: «Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να καούν στην κόλαση...»

Τι συνέβη;

14 Μαρτίου 2023 11:05
Άγριο κράξιμο από Τζούλια Αλεξανδράτου: «Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να καούν στην κόλαση...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγριο κράξιμο «έριξε» η Τζούλια Αλεξανδράτου, δηλώνοντας πως εύχεται από τα βάθη της ψυχής της να καούν στην κόλαση; Τι συνέβη και ποιους αφορούσε;

Πιο αναλυτικά, το γνωστό μοντέλο, που έχει πολύ ενεργό ρόλο στα social media, τοποθετείται αρκετά συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για διάφορα ζητήματα. Με την ευκαιρία, δείτε για πόσα λεφτά πούλησε το τζιπ της.

Αυτή τη φορά, η Τζούλια Αλεξανδράτου αποφάσισε να απαντήσει σε μια ερώτηση που της έκανε κάποιος ακόλουθός της. Συγκεκριμένα τι ρώτησε: «Τζούλια πως τις αντέχεις αυτές τις κακές γλώσσες; που κριτικάρουν και τα ξέρουν όλα;».

Με το μοντέλο να απαντά: «Τους εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να καούν στην κόλαση. Με αγάπη πάντα»

Δείτε τη φωτογραφία

post Τζούλιας Αλεξανδράτου κόλαση

Τίναξε τη μπάνκα στον...αέρα η Τζούλια Αλεξανδράτου - Δε φαντάζεστε πόσα λεφτά έβγαλε σε 10 λεπτά

Η Τζούλια Αλεξανδράτου φαίνεται πως τίναξε τη μπάνκα στον...αέρα, αποκαλύπτοντας τα λεφτά που έβγαλε σε 10 λεπτά. Κι όμως, δεν φαντάζεστε το υπέρογκο ποσό!

Το μοντέλο έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στα καλλιστεία το 2002, όπου σε ηλικία 16 ετών κατέκτησε τον τίτλο Miss Young.

Οχτώ χρόνια μετά το όνομά της συζητήθηκε όσο κανένα άλλο, καθώς κυκλοφόρησε η ταινία ερωτικού περιεχομένου με τίτλο «Το Απαγορευμένο», στην οποία πρωταγωνίστρια ήταν την ίδια.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, που τον τελευταίο καιρό έχει ανοίξει και προφίλ στο Onlyfans, δημοσιεύοντας περιεχόμενο αποκλειστικά για ενηλίκους έκανε ένα Q & A στο Instagram και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει βγάλει σε μία μέρα.

«Πόσα θες για ένα βράδυ;», ήταν ερώτηση και εκείνη απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

«Έχω πάρει 30.000 ευρώ για ένα βράδυ. 10 λεπτά δηλαδή», σημείωσε και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Δείτε το σχετικό story της

Τα λεφτά που έβγαλε η Τζούλια Αλεξανδράτου σε 10 λεπτά

«Βόμβα» για τη Τζούλια Αλεξανδράτου: Αυτός ήταν ο λόγος που πήρε διαζύγιο από τον Κριστιάν Καρποζήλο!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Τζούλιας Αλεξανδράτου δεν υπήρξε κάποιος συγκεκριμένος λόγος που πήρε την απόφαση να χωρίσει. Όπως δήλωσε, απλά ο γάμος τους έκανε τον κύκλο της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είχε αναφέρει στην «Freddo»

«Με τον Κριστιάν έκλεισε ο κύκλος κοινής ζωής μας και αρμόδια δικαστήρια είναι αυτά της χώρας όπου παντρευτήκαμε. Μένω πλέον μόνιμα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ψυχικό. Ήρθαν και τα έπιπλά μου» και συνέχισε: «Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω σε ταινίες πορνό. Τέλος το σεξ, αυτό που μ’ ενδιαφέρει τώρα είναι να κοιτάξω την καριέρα μου. Έχω μεγάλη όρεξη για νέα πράγματα και μπίζνες. Θα είναι μια δημιουργική περίοδος αυτή που έρχεται για μένα. Μακριά από το παρελθόν μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share