Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Γιώργο Νταλάρα: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το...»

Τι εξομολογήθηκε;

14 Μαρτίου 2023 08:37
«Βόμβα» από Γιώργο Νταλάρα: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και πέταξε «βόμβα», αποκαλύπτοντας τι είναι αυτό που δεν τον ενδιαφέρει καθόλου.Με την ευκαιρία, αυτή είναι η άγνωστη κόντρα του με τον Γιάννη Πάριο.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την αγάπη που τρέφει για τη μουσική, ενώ αποκάλυψε το γεγονός ότι σε ηλικία 23 ετών, ήταν που «άφησε» τη νύχτα: «Με ενοχλεί να βλέπουμε το τραγούδι σαν μια διαδικασία προχειρότητας γι’ αυτό δεν δουλεύω σε αυτές τις νυχτερινές απολαύσεις».

Μιλώντας για το όνομά του και την καριέρα που έχει καταφέρει να χτίσει με αυτό: «Δεν ήθελα ποτέ να διατηρώ το όνομά μου. Ήθελα απλά να είμαι καλά κι όρθιος κάθε μέρα και να μπορώ να βλέπω τον ήλιο, το ξημέρωμα και το ηλιοβασίλεμα με τους ανθρώπους που αγαπώ. Το όνομά μου δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Επίσης το όνομά μου δεν είναι μόνο το επώνυμό μου, είναι και το Γιώργος. Ενδιαφέρομαι για τον Γιώργο πολύ περισσότερο από ότι ενδιαφέρομαι για το επώνυμό μου».

Κλείνοντας ο Γιώργος Νταλάρας είπε: «Αυτό το ξεχωριστό που εσείς ενδεχομένως βλέπετε, είναι τα τραγούδια κι η ελληνική μουσική. Η αξία της. Το τραγούδι δεν είναι τρία λεπτά εκτόνωσης. Άρα το να το βλέπουμε σαν μια διαδικασία προχειρότητας, εμένα με ενοχλεί. Για αυτό βλέπετε ότι δεν δουλεύω σε αυτές τις νυχτερινές απολαύσεις εδώ και πολλά χρόνια. Κι επειδή είμαι 50 τόσα χρόνια στο χώρο. Πολύ μικρός 23 χρονών, όταν άλλοι ξεκινούν την καριέρα τους, εγώ είπα όχι θα φύγω από αυτούς τους χώρους και θα προσπαθήσω να κάνω κάτι για τη μουσική».

«Βόμβα» από το Γιώργο Νταλάρα: «Θεωρώ εξευτελισμό το να υποχρεωθώ...»

O Γιώργος Νταλάρας έριξε «βόμβα» σε σε παλιότερη συνέντευξή του και παραδέχτηκε πως θύμωσε από τα έκτροπα που δημιουργήθηκαν στις συναυλίες κοινωνικής αλληλεγγύης που έκανε πριν από κάποια χρόνια. Μάλιστα, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε τι είναι αυτό που θεωρεί εξευτελισμό.

«Δεν θα σας δώσω πλάγια ή συμβατική απάντηση. Και πληγώθηκα και θύμωσα και κατάλαβα για μια φορά ακόμα το πόσο δύσκολο είναι να προχωράς μόνος σου. Πόσο δύσκολο είναι να εμπιστεύεσαι μόνο τη δική σου αλήθεια και πόσο ένα χειροκρότημα, ένας ενθουσιασμός, μπορεί να γίνει ύποπτη και αρρωστημένη βιαιότητα. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε με την Άννα Βίσση, ενώ πήγαιναν για γάμο.

Όταν χαράζεις ολομόναχος σου ένα μονοπάτι και βαδίζεις σε αυτό, θα έρθει η στιγμή πού θα πέσεις βαθιά στη λάσπη και θα κολλήσεις. Λάσπη τη θεωρώ αυτή την επίθεση και φασισμό», είπε ο τραγουδιστής στον Ελεύθερο Τύπο και πρόσθεσε:

Γιώργος Νταλάρας

«Όμως συνεχίζω. Όση θλίψη να μου προκαλεί ή απογοήτευση, δεν αγκαλιάζω το μαξιλάρι μου ούτε τη σιγουριά των δικών μου ανθρώπων. Συνεχίζω να κάνω αυτό που ξέρω. Το χρωστάω στον εαυτό μου και στον κόσμο που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια.

Όχι για τη φαντασίωση τους, αλλά για αυτό που ήμουν πραγματικά. Γιατί κανείς δεν μ’ έχει πληρώσει για να μ’ έχει, ούτε για να «πουληθώ» όπως του αρέσει ούτε για να «πω» ό,τι του αρέσει. Έζησα έτσι τη ζωή μου ώστε σταμάτησα να φοβάμαι από μικρό παιδί. Έτσι, συνήθισα να μη φοβάμαι.

Θεωρώ όμως εξευτελισμό το να υποχρεωθώ να εξηγήσω ή να συνομιλήσω με έναν ανεγκέφαλο, ένα ζώο που βρυχάται».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share