Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Αυτό συνεχίστηκε μέχρι... που πέθανε» - "Λύγισε" η Ζωζώ Σαπουντζάκη (Video)

«Δεν έζησα την ζωή που ζουν οι θεατρίνοι γιατί είχα...»

13 Μαρτίου 2023 13:44
«Αυτό συνεχίστηκε μέχρι... που πέθανε» -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Τετ α τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου. Η αγαπημένη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου «λύγισε» όταν αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που είχε με την μητέρα της. Επίσης, άγνωστα περιστατικά που σημάδεψαν τη ζωή της είχε εξομολογηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ζωζώ Σαπουντζάκη

«Δεν έζησα την ζωή που ζουν οι θεατρίνοι γιατί είχα την μάνα μου και δεν με άφηνε να πάω πουθενά. Τελείωνα την δουλειά μου, πήγαινα στο σπίτι, έτρωγα και κοιμόμουν. Ή, αν πήγαινα στην Κυψέλη και έτρωγα στη Θράκα, θα πήγαινα κατευθείαν να κοιμηθώ γιατί το πρωί θα είχα ένα γύρισμα Έφτασε όμως κάποια στιγμή που η μάνα μου δεν ήταν καλά και ήταν στο νοσοκομείο.

Είμαι στο σπίτι ολομόναχη και στις 7 η ώρα με θέλει ο Διαλιανίδης για ένα γύρισμα. Εγώ τώρα κάθομαι τη νύχτα έτσι, ακουμπώ σε ένα μαξιλάρι και λέω “τώρα Ζωζώ, αν κοιμηθείς, πώς θα ξυπνήσεις; Ποιος θα σε ξυπνήσει; Δεν γίνεται, όχι” και δεν κοιμήθηκα. Στις 7 η ώρα πηγαίνω και είναι ο Δαλιανίδης. “Πάρε αυτό το κείμενο γιατί θα το πεις τώρα” μου λέει και του απαντάω “βρε Γιάννη, γιατί δεν μου το έδινες νωρίτερα για να το διαβάσω;”. Και πήρα το κείμενο, του έριξα μια ματιά και το είπα» ανέφερε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Αυτή η σχέση με τη μητέρα μου συνεχίστηκε μέχρι που πέθανε. Μέχρι και τότε ήμασταν τόσο πολύ δεμένες, ναι, την είχα μαζί μου. Και στην Κινέττα την είχα μαζί μου» πρόσθεσε ενώ αναφέρθηκε και στην ημέρα που η μητέρα της πέθανε.

Αποκάλυψη «βόμβα» από Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δυνατή έγινα το 1994, όταν...»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι ίσως η πιο αγαπητή show woman που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα. Η ίδια είχε κάνει προ ετών τον απολογισμό της στο περιοδικό DownTown και είχε κάνει μια αποκάλυψη «βόμβα», δηλώνοντας για πρώτη φορά ποιο ήταν το γεγονός που την έκανε δυνατή το 1994. Με την ευκαιρία, δείτε την επεισοδιακή γνωριμία με τον τωρινό της σύντροφο, Πύρρο Αναγνωστόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα της νύχτας είχε δηλώσει:

«Εγώ την έφτιαξα τη ζωή μου. Κι αν δεν είναι τέλεια, εγώ φταίω γι’αυτό. Δεν ήμουν ποτέ ευχαριστημένη με μένα. Ήμουν υπερβολική, ήθελα απ’την κορφή ως τα νύχια να είναι όλα σωστά. Άμα κάτι δεν ήταν τέλειο, μ’ έπιανε θλίψη, καθόμουν στο σπίτι μου κι έκλαιγα»

«Έχω ζήσει πολλά και έξω από την Ελλάδα. Περπατούσα στη Νέα Υόρκη με έδειχναν με το δάχτυλο οι Αμερικανοί και έλεγαν This is Zozo. Τους άρεσε το ταμπεραμέντο μου, η εμφάνιση που είχα, ο τρόπος μου. Θα έκανα μεγάλη καριέρα αν έμενα στην Αμερική, αλλά μήπως δεν κάνω κι εδώ που είμαι στο σπίτι μου;

Ζωζώ Σαπουντζάκη Δυνατή 1994

Εγώ ήθελα να έχω κοντά μου τους δικούς μου ανθρώπους. Στην προσωπική μου ζωή ήμουν αδύναμη. Δυνατή έγινα το 1994, στις 20 Ιανουαρίου όταν πέθανε ο άντρας μου ο Αντρέας με τον οποίο ήμασταν 23 χρόνια μαζί»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη νιώθει λες και είναι 20 χρονών: «Δεν θέλω να μιλάω για την ηλικία μου. Είμαι όσο αισθάνομαι κι εγώ νιώθω εικοσάρα. Νιώθω σέξι αλλά δεν κάνω τη μπεμπέκα. Δίνω και δείχνω αυτό που είμαι. Θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο. Κι αν έρθει ο έρωτας θα τον καλωσορίσω»

«Το ιδανικό για μένα ήταν να φύγω από τη ζωή ακαριαία, χωρίς να πονέσω. Κι αν ήταν και χορεύοντας ακόμα καλύτερα. Να σου πω κάτι; Θα ήθελα πολύ τη στάχτη μου να τη ρίξουν στη θάλασσα κάτω από το σπίτι μου, στην Κινέττα… Άντε καλέ! Έχω χρόνια μπροστά μου! Τι κάθομαι και σου λέω τώρα…», κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share