Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

«Πήραν το σπίτι του Ανδρέα Παπανδρέου με πλαστές διαθήκες...»: Η αποκάλυψη της Δήμητρας Λιάνη που «γκρέμισε» το πανελλήνιο!

Τι εξομολογήθηκε;

13 Μαρτίου 2023 08:00
«Πήραν το σπίτι του Ανδρέα Παπανδρέου με πλαστές διαθήκες...»: Η αποκάλυψη της Δήμητρας Λιάνη που «γκρέμισε» το πανελλήνιο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια νέα αποκάλυψη έκανε η Δήμητρα Λιάνη που «γκρέμισε» το πανελλήνιο σχετικά με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Η τελευταία σύζυγός του εξομολογήθηκε πως πήραν το σπίτι του με πλαστές διαθήκες!

Ένα νέο επεισόδιο στη δημόσια διαμάχη της με τα παιδιά αλλά και την πρώην σύζυγο του Ανδρέα Παπανδρέου «γράφει» η χήρα του πρώην πρωθυπουργού και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Τους κατηγορεί πως με πλαστές διαθήκες πήραν το σπίτι στο Ψυχικό και πως την οδήγησαν σε οικονομική ασφυξία. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τον μεγάλο καημό της Δήμητρας Λιάνη για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Η Δήμητρα Λιάνη, σε συνέντευξή της σε εφημερίδα, κατηγορεί τα παιδιά του Ανδρέα Παπανδρέου και την πρώην σύζυγό του Μαργαρίτα πως «με έβαλαν σε πολιτική, κοινωνική και ανθρώπινη ομηρία. Με ταλαιπώρησαν σέρνοντάς με στα δικαστήρια.

Πήραν το σπίτι του Αντρέα στο Ψυχικό (βίλα Μινέικο) και με διαθήκες που δεν ήταν αληθινές, ήταν πλαστές», υποστηρίζει και αφήνει αιχμές κατά της Μαργαρίτας Παπανδρέου λέγοντας: «Εγώ δεν παρουσιάστηκα ποτέ ως πλούσια νύφη για να εξαργυρώσω το επώνυμο Παπανδρέου με έναν πλούσιο γάμο».

Ανδρέας Παπανδρέου και Δήμητρα Λιάνη

Σημειώνει δε πως «ακόμα προσπαθούν να με περιθωριοποιήσουν. Παρά την οικονομική ασφυξία στην οποία με οδήγησαν, ακόμα με φοβούνται», ενώ ξεκαθαρίζει πως «εγώ θα πεθάνω ως χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου. Αποκλείεται να ξαναπαντρευτώ».

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου επαναλαμβάνει πως έχει οικονομικά προβλήματα:

«Ζω καθημερινά με μια θηλιά στο λαιμό. Δεν παίρνω σύνταξη από την Ολυμπιακή όπως κατά καιρούς ψευδώς έχει γραφτεί και ακουστεί. (…) Ζω με μια σύνταξη 880 ευρώ, διότι και από αυτήν η εφορία μου κατάσχει 500€ το μήνα, ενώ τη μισή σύνταξη παίρνει η Αιμιλία Νίμπλουμ, η Σουηδή κόρη του Αντρέα».

Κατηγορεί μάλιστα τα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού πως ενημέρωσαν την ετεροθαλή αδερφή τους πως έχει δικαίωμα να παίρνει μέρος της σύνταξης του πατέρα τους. «Η ίδια η Αιμιλία δεν γνώριζε την ελληνική νομοθεσία, ούτε ότι είχε το δικαίωμα να παίρνει η μισή σύνταξη του Ανδρέα. Την ενημέρωσαν τα παιδιά του και μάλιστα την προέτρεψαν να τη διεκδικήσει», λέει.

Από τα πυρά της δεν γλιτώνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αλλά ούτε το… ΠΑΣΟΚ. «Εγώ δεν πούλησα ποτέ το επώνυμο του Αντρέα για να πολιτευτώ. Με πολέμησαν άγρια, από τον Σημίτη μέχρι το σημερινό μικρό ΠΑΣΟΚ», λέει και εκτιμά πως «η παλιά γενιά του ΠΑΣΟΚ τελειώνει» και πως η ίδια είναι “η μόνη που κουβαλάω στις πλάτες μου τον “παπανδρεϊσμό” ως ιδέα και ως πολιτική θέση.”

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share