Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Ο Θανάσης Βέγγος ήταν απίστευτα...» - Συγκλονιστική αποκάλυψη 12 χρόνια μετά τον θάνατό του

«Είναι μια αξέχαστη στιγμή...»

11 Μαρτίου 2023 15:11
«Ο Θανάσης Βέγγος ήταν απίστευτα...» - Συγκλονιστική αποκάλυψη 12 χρόνια μετά τον θάνατό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θανάσης Βέγγος ήταν ένα τεράστιο κεφάλαιο στον ελληνικό κινηματογράφο και θέατρο. Όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του, έχουν να θυμούνται τον «καλό άνθρωπο» με μεγάλη συγκίνηση και αγάπη, αφού ήταν ένας άνθρωπος με ανοιχτή καρδιά για όλους και κυρίως για τους νέους ανθρώπους. Με την ευκαιρία, δείτε την ανατριχιαστική αποκάλυψη του Δημήτρη Πιατά.

Πριν λίγο καιρό, το μοντέλο και ηθοποιός Ρέα Τουτουντζή μίλησε για τον δάσκαλό της Θανάση Βέγγο λέγοντας τα εξής:

«Είναι μια αξέχαστη στιγμή, που φυλάω μέσα μου. Τεράστια η τιμή να βρίσκομαι κοντά σε ιερά τέρατα της τέχνης. Ο Θανάσης Βέγγος ήταν απίστευτα καλός άνθρωπος, πολύ μεγάλος δάσκαλος. Μας δίδαξε να είμαστε ταπεινοί με τις πράξεις του. Αγάπησα την υποκριτική ακόμα περισσότερο έπειτα από αυτή την τόσο καλοδουλεμένη σειρά. Αισθάνομαι πολύ τυχερή.»

«Ο Θανάσης Βέγγος ήταν απίστευτα...» - Συγκλονιστική αποκάλυψη 12 χρόνια μετά τον θάνατό του

«Αισθανόμουν ότι είναι το τελευταίο του γύρισμα»: «Λύγισε» η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλώντας για τον Θανάση Βέγγο (Video)

Με δάκρυα στα μάτια είχε μιλήσει για τον Θανάση Βέγγο και το τελευταίο γύρισμα που έκαναν μαζί η Κατερίνα Παπουτσάκη, που είχε βρεθεί καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω πριν αρκετό καιρό.

Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τον αείμνηστο Θανάση Βέγγο η Δέσποινα Μπεμπεδέλη.

«Ήταν το τελευταίο γύρισμα του Θανάση Βέγγου, η συνεργασία ήταν άψογη. Ήταν πραγματικά πολύ γλυκός άνθρωπος και υποστηρικτικός. Ένας εκπρόσωπος της θεατρικής σκηνής, της τέχνης μας που αυτή θέλουμε να είναι. Αυτό θέλουμε να είναι το ήθος μας.

Γενναιόδωρος άνθρωπος που αυτό πρέσβευε μέσα από τις ταινίες και τον ρόλο που επέλεγε. Είναι τόσο συγκινητικό το αληθινό που όταν το συναντάς λες υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τον κόσμο. Αισθανόμουν ότι είναι το τελευταίο του γύρισμα» είχε αναφέρει στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στη σειρά του Alpha «Έχω ένα μυστικό», η οποία βασιζόταν στη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share