Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έγινε πατέρας σε μεγάλη ηλικία: Αυτή είναι η ηλικία της κόρης του Γιώργου Νταλάρα, Γεωργιάννας

Δεν το περιμέναμε!

11 Μαρτίου 2023 14:48
Έγινε πατέρας σε μεγάλη ηλικία: Αυτή είναι η ηλικία της κόρης του Γιώργου Νταλάρα, Γεωργιάννας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Νταλάρας είναι μία από τις σπουδαιότερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου με διεθνή αναγνώριση. Εκτός από αναγνωρισμένος καλλιτέχνης είναι και τρυφερός οικογενειάρχης, αφού για την οικογένειά του θα έδινε τα πάντα, όπως έχει πει. Με την ευκαιρία, δείτε την επίθεση στον ερμηνευτή.

Ωστόσο, δεν το πήρε νωρίς απόφαση να δημιουργήσει οικογένεια. Το 1982 σε ηλικία 33 ετών παντρεύτηκε την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Άννα Νταλάρα, αλλά το παιδί άργησε να έρθει στην ζωή τους.

Το 1990 έφεραν στον κόσμο την μονάκριβή τους, Γεωργιάννα Νταλάρα, η οποία σήμερα είναι 33 ετών και έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά με τον σύζυγό της και σκηνοθέτη Μίλτο Σωτηριάδη. Και οι δύο διατηρούν χαμηλό προφίλ, ενώ ακόμα και ο γάμος του είχε γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Βόμβα» από το Γιώργο Νταλάρα: «Θεωρώ εξευτελισμό το να υποχρεωθώ...»

O Γιώργος Νταλάρας έριξε «βόμβα» σε σε παλιότερη συνέντευξή του και παραδέχτηκε πως θύμωσε από τα έκτροπα που δημιουργήθηκαν στις συναυλίες κοινωνικής αλληλεγγύης που έκανε πριν από κάποια χρόνια. Μάλιστα, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε τι είναι αυτό που θεωρεί εξευτελισμό.

«Δεν θα σας δώσω πλάγια ή συμβατική απάντηση. Και πληγώθηκα και θύμωσα και κατάλαβα για μια φορά ακόμα το πόσο δύσκολο είναι να προχωράς μόνος σου. Πόσο δύσκολο είναι να εμπιστεύεσαι μόνο τη δική σου αλήθεια και πόσο ένα χειροκρότημα, ένας ενθουσιασμός, μπορεί να γίνει ύποπτη και αρρωστημένη βιαιότητα. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε με την Άννα Βίσση, ενώ πήγαιναν για γάμο.

Όταν χαράζεις ολομόναχος σου ένα μονοπάτι και βαδίζεις σε αυτό, θα έρθει η στιγμή πού θα πέσεις βαθιά στη λάσπη και θα κολλήσεις. Λάσπη τη θεωρώ αυτή την επίθεση και φασισμό», είπε ο τραγουδιστής στον Ελεύθερο Τύπο και πρόσθεσε:

Γιώργος Νταλάρας

«Όμως συνεχίζω. Όση θλίψη να μου προκαλεί ή απογοήτευση, δεν αγκαλιάζω το μαξιλάρι μου ούτε τη σιγουριά των δικών μου ανθρώπων. Συνεχίζω να κάνω αυτό που ξέρω. Το χρωστάω στον εαυτό μου και στον κόσμο που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια.

Όχι για τη φαντασίωση τους, αλλά για αυτό που ήμουν πραγματικά. Γιατί κανείς δεν μ’ έχει πληρώσει για να μ’ έχει, ούτε για να «πουληθώ» όπως του αρέσει ούτε για να «πω» ό,τι του αρέσει. Έζησα έτσι τη ζωή μου ώστε σταμάτησα να φοβάμαι από μικρό παιδί. Έτσι, συνήθισα να μη φοβάμαι.

Θεωρώ όμως εξευτελισμό το να υποχρεωθώ να εξηγήσω ή να συνομιλήσω με έναν ανεγκέφαλο, ένα ζώο που βρυχάται».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share