Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Είχε έναν πάκο πενηντάρικα ο Τερζής μπροστά του και...» - Αποκαλύψεις «φωτιά» για τον τραγουδιστή όταν μεσωρανούσε στα νυχτερινά κέντρα

«Για να ευχαριστηθεί ο κόσμος...»

11 Μαρτίου 2023 09:07
«Είχε έναν πάκο πενηντάρικα ο Τερζής μπροστά του και...» - Αποκαλύψεις «φωτιά» για τον τραγουδιστή όταν μεσωρανούσε στα νυχτερινά κέντρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Πορφυράκης παραχώρησε μία συνέντευξη για την εμπειρία του από το J2US, τη σχέση του με τη Ματίνα Νικολάου, αλλά και τη συνεργασία του με τον Πασχάλη Τερζή. Παράλληλα, γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως μια μεγάλη επιτυχία του Πασχάλη Τερζή την είχαν δώσει πρώτα σε αυτόν.

Για τον τελευταίο μάλιστα, αποκάλυψε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μία άγνωστη ιστορία από τα παλιά, όταν εμφανιζόταν σε μαγαζί μαζί του.

«Όταν πρωτομπήκα στα μπουζούκια ήταν το 2001 με τον Πασχάλη Τερζή. Ήταν μοναδικός άνθρωπος. Ήμασταν 20 σερβιτόροι, 20 βοηθοί και 20 λουλουδούδες και, όταν τελείωσε το πρόγραμμα εκείνη τη χρονιά, είπε "φωνάξτε όλους τους βοηθούς στο καμαρίνι"» είπε αρχικά, ο Βασίλης Πορφυράκης και πρόσθεσε: «Είχε έναν πάκο πενηντάρικα ο Τερζής μπροστά του, έπιανε δύο πενηντάρικα, μας τα έδινε και έλεγε "αυτά για να πιείτε μια μπύρα, σας ευχαριστώ πολύ γιατί ξέρω ότι εσείς είστε αυτοί που κουράζονται για να ευχαριστηθεί ο κόσμος"».

«Βόμβα» από το Βασίλη Καρρά: Αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι δεν μιλάει πλέον με τον Πασχάλη Τερζή - «Δεν έχουμε...»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ο Βασίλης Καρράς, ρίχνοντας «βόμβα» για τον Πασχάλη Τερζή. Δείτε τι αποκάλυψε πρώτη φορά για το λόγο που δεν μιλάνε πλέον.

Ο τραγουδιστής μίλησε -μεταξύ άλλων- για τα επαγγελματικά του βήματα, για την ζωή του σήμερα αλλά και για τον Πασχάλη Τερζή, με τον οποίο όπως εξομολογήθηκε δεν διατηρούν πλέον αδερφικές σχέσεις. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο μπήκε ο τραγουδιστής στο βιβλίο Γκίνες.

«Δεν έχουμε αδελφικές σχέσεις δυστυχώς, και αυτό με λυπεί πάρα πολύ. Δεν έμαθα ποτέ. Να τον έχει ο Θεός γερό και να είναι καλά. Εγώ τον αγαπώ. Μεγαλώσαμε μαζί. Περάσαμε τα ίδια βάσανα, περάσαμε τα ίδια πράγματα.

Βασίλης Καρράς και Πασχάλης Τερζής

Πιστεύω ότι ο Πασχάλης θα επιστρέψει για να κάνει μια – δυο συναυλίες. Ο λαός το χρειάζεται, και ο ίδιος το χρειάζεται άσχετα αν είναι εγωιστής και δεν το λέει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καρράς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share