Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ευτυχισμένη μαμά η Τζούλια Αλεξανδράτου: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της (Video)

Τα βίντεο που δημοσίευσε

10 Μαρτίου 2023 21:57
Ευτυχισμένη μαμά η Τζούλια Αλεξανδράτου: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζούλια Αλεξανδράτου γέννησε στις 6 Φεβρουαρίου αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι το οποίο θα ονομάσει Paris. Η ίδια είναι μια ευτυχισμένη μαμά και έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της.

H Tζούλια Αλεξανδράτου, δείχνει πολύ συχνά το πρόσωπο του μωρού της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ ενημερώνει πως για περισσότερο υλικό της οικογενειακής της ζωής οι θαυμαστές της μπορούν να ενημερώνονται μέσα από τον λογαριασμό της στο Only Fans. Με την ευκαιρία, δείτε για πόσα λεφτά πούλησε το τζιπ της.

H Tζούλια Αλεξανδράτου λέει πως το μωρό της είναι πανέμορφο και μοιάζει στην ίδια.

Για τον πατέρα του παιδιού της, η Τζούλια Αλεξανδράτου, έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της:

Με τον πατέρα του μωρού είστε μαζί; Θα σας δούμε σύντομα νυφούλα;

«Ναι, είμαστε μαζί εδώ και έναν χρόνο σχεδόν. Είναι άνθρωπος που δε θέλει να βρίσκεται in the public eye ούτε κι εγώ. Θέλουμε την ιδιωτικότητα μας

. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και με ποιον είμαι παρά μόνον εμένα. Είναι άνθρωπος που ασχολείται με τον χρυσό και έχει επιχειρήσεις στο εξωτερικό ως μισός ξένος που είναι. Δε θα ξαναπαντρευτώ, διότι το έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν πιστεύω σε αυτό το θεσμό.

Τον θεωρώ εντελώς ανούσιο. Μόνο για οικονομικούς λόγους και συμφέρον αξίζει να το έκανε κάποιος. Εγώ που παντρεύτηκα στην Αυστρία τον πρώην άντρα μου, είχαμε τεράστιο οικονομικό όφελος από το κράτος της Αυστρίας. Ό,τι κάνω στη ζωή μου πάντα υπάρχει λόγος από πίσω που το κάνω. Πάντα!»

Κανονικό ανάκτορο: Αυτό είναι το νέο σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην Εκάλη (photo)

H Τζούλια Αλεξανδράτου πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό της κόρης της. Στο νέο της σπίτι στην Εκάλη σκοπεύει να αρχίσει μια νέα ζωή.

Σύμφωνα με την Espresso, πρόκειται για μια υπερπολυτελή μεζονέτα δίπλα στο βουνό και διαθέτει όλες τις πολυτέλειες, όπως εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων σε γαλάζιο χρώμα, εσωτερικό φωτισμό με οπτικές ίνες σε όλα τα χρώματα της ίριδας, και στο εσωτερικό της μεζονέτας κυριαρχεί το λευκό.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, όμως, σκοπεύει να το αλλάξει. Θέλει να το διακοσμήσει σαν τα παλάτια του Ντουμπάι, χρησιμοποιώντας ολομέταξα υφάσματα σε βαθύ μπλε και μπορντό αποχρώσεις, ολομέταξες κουρτίνες και πανάκριβα ριντό.

Το σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην Εκάλη

Το σπίτι, που έχει έκταση 300 τ.μ., απλώνεται σε δύο επίπεδα. Μπαίνοντας αντικρίζεις ένα τεράστιο σαλόνι-κουζίνα με τζάκι βέβαια, ενώ στον ίδιο χώρο βρίσκεται και το ασανσέρ. Μια εσωτερική μαρμάρινη σκάλα από άσπρο πεντελικό μάρμαρο οδηγεί στα πάνω διαμερίσματα της Τζούλιας, όπου υπάρχουν τρεις κρεβατοκάμαρες με δικό τους μπάνιο, τζακούζι αλλά και dressing room.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι τα τζάμια είναι αλεξίσφαιρα, υψίστης ασφαλείας. Το κορίτσι, όπως είναι φυσικό, έχει φροντίσει και για την ασφάλειά του. Το «ανάκτορο» προστατεύεται από υψηλής τεχνολογίας σύστημα ασφαλείας, ενώ έξω από το σπίτι της θα υπάρχει επί 24ώρου βάσεως ένας άνδρας ιδιωτικής εταιρείας security.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share