Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Χάρη Βαρθακούρη: «Έχω χρειαστεί την οικονομική βοήθεια του Γιάννη Πάριου και...»

Τι αποκάλυψε;

10 Μαρτίου 2023 21:25
«Βόμβα» από Χάρη Βαρθακούρη: «Έχω χρειαστεί την οικονομική βοήθεια του Γιάννη Πάριου και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόνια ο Χάρης Βαρθακούρης είχε ρίξει «βόμβα», αποκαλύπτοντας πως είχε ζητήσει παλιότερα από τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, οικονομική βοήθεια.

Ο γνωστός συνθέτης είχε σχολιάσει τότε τις δηλώσεις του Βαλάντη που σχολίαζε τη μεγάλη ηλικία στους τραγουδιστές. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο λόγος που η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου χώρισε με τον Γιάννη Πάριο.

«Είμαι από τα παιδιά που θα ζητήσουν την οικονομική βοήθεια της οικογένειας αν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Το έχω κάνει.

Δεν είμαι περήφανος αλλά έχω χρειαστεί τη βοήθεια του πατέρα μου κάποιες φορές και εννοείται πως ποτέ δεν μου την αρνήθηκε.

Χάρης Βαρθακούρης και Γιάννης Πάριος

Θεωρώ ότι κάποια πράγματα, κάποια ονόματα, κάποιους θεσμούς, είτε μας αρέσει είτε όχι, ακόμα κι αν θεωρούμε ότι είναι αλήθεια αυτό που πιστεύομε, πρέπει να τα σεβόμαστε, να κρατάμε τη γνώμη μας για τον εαυτό μας και το στόμα μας κλειστό. Πολύ περισσότερο δε όταν το έργο μας μπροστά στο δικό τους είναι ασήμαντο» είχε δηλώσει ο συνθέτης στο ΟΚ!.

«Βόμβα» από το Γιάννη Πάριο: «Όταν ήταν έγκυος η πρώτη μου γυναίκα στον Χάρη...»

Ο αισθαντικός Έλληνας τραγουδιστής Γιάννης Πάριος είχε φιλοξενηθεί πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» και εκτός από το ότι λυπάται που δεν ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα του, διηγήθηκε μια αστεία ιστορία για τη μητέρα του και την πρώτη του γυναίκα όταν ήταν έγκυος στον Χάρη Βαρθακούρη.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε αν είναι σωστό να επεμβαίνουν οι γονείς στους έρωτες των παιδιών τους, ο Πάριος απάντησε ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει επεμβάσεις ποτέ στην προσωπική ζωή των παιδιών του, αλλά παραδέχτηκε ότι η μητέρα - όπως όλες η μανάδες - ήταν παρεμβατική:

«Μη νομίζεις ότι οι μανάδες μας εγκρίνανε τις γυναίκες που πήραμε - έκαναν το κορόιδο», είπε ο τραγουδιστής, υπονοώντας σαφώς ότι και ο Αρναούτογλου αντιμετώπισε αντιδράσεις από την οικογένεια για κάποιες σχέσεις του.

Γιάννης Πάριος και Χάρης Βαρθακούρης

Μάλιστα, ο Πάριος μοιράστηκε την προσωπική του ιστορία με τη μητέρα του που είχε απειλήσει ότι θα πέσει από το μπαλκόνι.

«Όταν ήταν έγκυος η πρώτη μου γυναίκα στον Χάρη, είχε φύγει ο πατέρας μου, ήμουν μικρός 24-25, και έμενα με τη μητέρα μου, της είπα "Μάνα θα παντρευτώ" και μου λέει "Θα πέσω από το μπαλκόνι". "Τι να σου πω ρε μάνα, πέσε"... μέναμε στο ισόγειο, ο δρόμος ήταν απέξω, που θα πέσεις; Της λέω "θέλεις να γεννηθεί το εγγόνι σου χωρίς πατέρα;" και εκεί το γύρισε, "Αλήτη που θα αφήσεις το εγγόνι μου χωρίς πατέρα"».

Ο Γιάννης Πάριος έχει παντρευτεί δύο φορές. Με την πρώτη του σύζυγο Ντίνα Μαρκοπούλου απέκτησε δύο παιδιά, τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Με τη δεύτερη σύζυγό του, την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη έχει δύο γιους, τον Μιχαήλ-Αγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share