Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τον ξέρουμε όλοι ως Βασίλη Καρρά: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα του τραγουδιστή!

Το γνωρίζατε;

10 Μαρτίου 2023 17:34
Τον ξέρουμε όλοι ως Βασίλη Καρρά: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα του τραγουδιστή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον Βασίλη Καρρά τον ξέρουν όλοι με το καλλιτεχνικό του όνομα, όμως ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν το πραγματικό του. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο μπήκε ο τραγουδιστής στο βιβλίο Γκίνες.

Ο Βασίλης Καρράς γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Έχει δύο αδέρφια, τον Δαμιανό και την Αναστασία. Όταν ήταν 10 χρόνων πήγε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη.

Το 1969, σε ηλικία 16 χρονών, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο "Πρόσφυγας" στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, την δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά το τραγούδι.

πραγματικό όνομα Βασίλη Καρρά

Επίσης, είχε εργασθεί στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που αποτυπώνεται στο τραγούδι του "Εγώ αγάπη μου, εγώ". Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ η μεγαλύτερη εμπορική του επιτυχία ήταν ο δίσκος Μ' έχεις Κάνει Αλήτη, που σημείωσε πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή.

Το αληθινό του όνομα είναι Βασίλης Κεσογλίδης και είναι γεννημένος στις 12 Νοεμβρίου 1953.

«Βόμβα» για την υγεία του Βασίλη Καρρά: «Διέγνωσαν πρόβλημα στο στομάχι...»

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση έκανε ο Βασίλης Καρράς μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για «βόμβα», καθώς οι γιατροί διέγνωσαν πρόβλημα στο στομάχι του.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε σε γνωστή ψαροταβέρνα στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, όπου δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε ο Βασίλης Καρράς για τα γεράματά του.

Όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία, που προβλήθηκε στο Πρωινό, ο Βασίλης Καρράς έχει χάσει κάποια κιλά ενώ εμφανίστηκε με λευκά μαλλιά και μούσια.

Η περιπέτεια υγείας του Βασίλη Καρρά στην Κρήτη

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής έχει περάσει μια περιπέτεια με την υγεία του. Αρχικά τον περασμένο Μάρτιο νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της Κρήτης λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε κατά την εμφάνισή του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του. Τελικά ο τραγουδιστής υπεβλήθη σε χειρουργείο στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη στα τέλη Οκτωβρίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share