Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

«Στην αρχή η σχέση μας...»: Κόλαφος ο Πέτρος Πολυχρονίδης!

Τι αποκάλυψε;

10 Μαρτίου 2023 16:45
«Στην αρχή η σχέση μας...»: Κόλαφος ο Πέτρος Πολυχρονίδης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης», Πέτρος Πολυχρονίδης, είχε μιλήσει πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για το πώς αντέδρασε όταν τον πήραν τηλέφωνο για να αναλάβει το τηλεπαιχνίδι και τι έκανε μετά τα σχόλια του Γιώργου Πολυχρονίου. Τι είπε για τη σχέση τους στην αρχή και ήταν κόλαφος;

«Ο “Τροχός της Τύχης” για μένα ήταν ένα τηλεφώνημα και ένα δοκιμαστικό δύο λεπτών. Η κάθε δουλειά φέρνει την επόμενη και ακριβώς το ίδιο συνέβη και με μένα. Όταν με πήραν τηλέφωνο δεν το πίστεψα. Τους είπα ότι κάνουν λάθος, ότι προφανώς ψάχνουν τον Πολυχρονίου και τους έκλεισα το τηλέφωνο», δήλωσε αρχικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης και συνέχισε;

«Είναι άδικη η σύγκριση. Στην αρχή η σχέση μας με τον Γιώργο Πολυχρονίου ήταν αμήχανη, μέχρι που τον πήρα τηλέφωνο και κάναμε ραδιόφωνο μαζί». Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε για την αποχώρηση της Τζούλιας Νόβα από τον «Τροχό της τύχης».

Σχετικά με το πώς αντιμετωπίζουν τα παιδιά του τη δουλειά του: «Τα παιδιά μου ενοχλούνται από τη δουλειά που κάνω».

«Έκρηξη» από Πέτρο Πολυχρονίδη: «Θέλω να θυμίσω ότι είμαι διαζευγμένος...»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μοιράστηκε με τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνωα Θεοχάρη backstage στιγμές από το συναρπαστικό ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star, «Asia Express», ενώ θέλησε να θυμίσει στον κόσμο ότι είναι διαζευγμένος.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης θυμήθηκε το παρασκήνιο του δοκιμαστικού που έκανε για τον «Τροχό της Τύχης», στο οποίο τον πρότεινε ένας τεχνικός ήχου. Ακόμη, περιέγραψε πώς διαχειρίστηκε την απώλεια της αδελφής του και το διαζύγιό του. Με την ευκαιρία δείτε ποιος δημιούργησε πρόβλημα στον παρουσιαστή.

«Ευτυχώς που έφυγα από το αθλητικό και πήγα στο entertainment, στο ψυχαγωγικό, γιατί τότε ήταν η εποχή που είπα α τα παιδιά στο σπίτι δικά μας είναι; Επίσης, θέλω να θυμίσω ότι είμαι διαζευγμένος, την εποχή που είχα τέσσερις δουλειές και πήγαινα σπίτι μου μόνο για να αλλάξω ρούχα.

Όλα παίζουν το ρόλο τους, μπορεί να μην είναι η ουσία αλλά οι αφορμές του χωρισμού έχουν να κάνουν με πολλά πράγματα. Σαν δικό μου μερίδιο είναι αυτό, ότι είσαι ένας άνθρωπος που έκανες οικογένεια αλλά δεν μπόρεσες να διαχειριστείς τη δουλειά σου το ίδιο. Συνέχισες να δουλεύεις για να προσφέρεις. Ξεχνάς ότι ταϊζεις τα παιδιά σου αλλά θέλουν μόνο φαϊ;» εξομολογήθηκε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Δείτε το βίντεο

Είναι γνωστό πως ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι δύο φορές παντρεμένος και έχει πάρει διαζύγιο από την πρώτη του γυναίκα, πριν από σχεδόν 7 με 8 χρόνια. Ποιος ήταν όμως ο λόγος που είχε χωρίσει και πως είναι σήμερα η σχέση του με τα παιδιά του;

«Χωρίσαμε για να είμαστε ωραίοι άνθρωποι. Έχουμε πολύ καλή σχέση, Σουηδική. Χωρίσαμε για να μη χρειαστεί να έρθουμε σε δύσκολη θέση. Ήταν μια απόφαση από κοινού. Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω πάρα πολύ – ακόμα κάνω αυτό το λάθος και προσπαθώ να το βελτιώσω. Δεν έδινε πολλή σημασία στο σπίτι μου, ούτε στα παιδιά. Ήθελα να δώσω, αλλά δεν είχα χρόνο. Ειδικά τα αθλητικά δεν έχουν καν Σαββατοκύριακο. Έχω να κάτσω Σαββατοκύριακο από τα 18 μου. Τα παιδιά μένουν και με τους δυο, έχουμε καθημερινή επαφή. Σήμερα τα βλέπω πολύ περισσότερο», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Πέτρος Πολυχρονίδης!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share