Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Είμαι πολύ καλά...»: Γύρισε «σελίδα» η Κατερίνα Καραβάτου μετά το διαζύγιο!

Τι αποκάλυψε;

10 Μαρτίου 2023 16:27
«Είμαι πολύ καλά...»: Γύρισε «σελίδα» η Κατερίνα Καραβάτου μετά το διαζύγιο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν το My Style Rocks να ολοκληρώνεται πρόωρα, καθώς και για την επόμενη σεζόν. Η γνωστή παρουσιάστρια γύρισε «σελίδα» μετά το διαζύγιο και φαίνεται πως τουλάχιστον στα επαγγελματικά της είναι πολύ καλά.

«Είμαι πολύ καλά. Είναι κάτι για μένα πολύ καινούργιο και το προσπαθώ πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το My Style Rocks, ήθελα να βρεθώ σε ένα πρότζεκτ. Δέχομαι πολύ τις κριτικές. Αν κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι θα με ήθελαν στο πρωινό, πάει να πει πως έκανα κάτι καλό στο πρωινό οπότε αυτό είναι πολύ γλυκό», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Όσον αφορά την τηλεθέαση του «My Style Rocks», η παρουσιάστρια είπε: «Δεν με αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης, εγώ κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για το πρότζεκτ».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καραβάτου ρωτήθηκε και για το τηλεοπτικό της μέλλον, καθώς και για τις φήμες περί πρόωρου τέλους του My Style Rocks λόγω εκλογών.

«Για όνομα του Θεού, κάνουμε γυρίσματα, έχει ένα μήνα που ξεκινήσαμε, για όνομα του Θεού, όχι ακόμα. Δεν ισχύει ότι θα σταματήσουμε λόγω εκλογών», είπε.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

«Βόμβα» από Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν θα έλεγα όχι σε έναν νέο σύντροφο, αλλά...»

Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό Hello και αναφέρθηκε τόσο στην παρουσίαση του My Style Rocks. Παράλληλα, αποκάλυψε τι θα έλεγε στο ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή της με έναν νέο σύντροφο, μετά τον χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη.

Η παρουσιάστρια όπως ανέφερε, θεωρεί το τηλεοπτικό παιχνίδι μόδας, μία πρόκληση, αφού είναι κάτι τελείως διαφορετικό σε σχέση με ό,τι έχει κάνει μέχρι στιγμής: «Είναι μία πρόκληση, ότι θα κάνω κάτι διαφορετικό από ότι έχω κάνει μέχρι τώρα. Μου δίνει μία πολύ μεγάλη χαρά η διαδικασία της μελέτης και της εργασίας. Δεν έχω υπάρξει ξανά σε ένα σόου που έχει διαγωνιζόμενους και κριτική επιτροπή».

Δείτε το βίντεο

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, σημείωσε πως βρίσκεται σε ένα στάδιο ξεκαθαρισμάτων και προσπαθεί να οριοθετήσει κάποια πράγματα και κυρίως να κοιτάξει τον εαυτό της. Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε μέχρι πρότινος κοιτούσε να είναι καλά οι άλλοι και όχι ο ίδιος της ο εαυτός.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μίας νέας σχέσης, χωρίς αυτό να συνεπάγεται τη δημιουργία οικογένειας.

«Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο σκέφτεσαι: “Θεέ μου, δεν ξέρω εάν μπορώ να το αντιμετωπίσω”. Ύστερα, όμως, αντιλαμβάνεσαι ότι μετά από δυσάρεστα γεγονότα, ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποι, οι καταστάσεις και οι σχέσεις. Καταλαβαίνεις τι είναι ειλικρινές και τι δεν είναι. Τι πρέπει να μείνει και τι δεν πρέπει. Εδώ και καιρό, είμαι σε μία περίοδο απόλυτων ξεκαθαρισμάτων. Δεν πίστευα ότι θα βρισκόμουν σε αυτό το σημείο διότι ήθελα οι άνθρωποι γύρω μου να είναι ικανοποιημένοι, να είναι αυτοί καλά και εγώ ας μην είμαι. Τώρα δεν είμαι καθόλου έτσι. Θέλω να είναι όλοι καλά αλλά να είμαι και εγώ. Αν συμβεί κάτι σε αυτή τη φάση, εάν υπάρξει ένας άνθρωπος, δεν θα πω όχι αλλά σίγουρα όχι στο να ξαναφτιάξω την οικογένειά μου» τόνισε η Κατερίνα Καραβάτου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share