Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

«Βόμβα» από Πέτρο Φιλιππίδη: «Πέρασα βαριά κατάθλιψη - Έχω υπάρξει ταλαντούχος, εργατικός...»

Τι δήλωνε στο παρελθόν;

10 Μαρτίου 2023 16:20
«Βόμβα» από Πέτρο Φιλιππίδη: «Πέρασα βαριά κατάθλιψη - Έχω υπάρξει ταλαντούχος, εργατικός...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολύ πριν βρεθεί κατηγορούμενος για δύο απόπειρες και έναν βιασμό ο Πέτρος Φιλιππίδης σε συνέντευξή του στο «ΕΓΩ WEEKLY!» είχε ρίξει «βόμβα», αποκαλύπτοντας ότι είχε περάσει βαριά κατάθλιψη και τονίζοντας πως δεν ήταν τυχερός, αλλά εργατικός και ταλαντούχος.

Για τις δηλώσεις του συναδέλφου του Γιάννη Μπέζου ότι δεν του αρέσει οι θαυμαστές να είναι διαχυτικοί μαζί τους, αλλά προτιμά να τους κρατά σε απόσταση, ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε σχολιάσει:

«Καταλαβαίνω απόλυτα τον Γιάννη. Είναι δικαίωμά του να διαχειρίζεται τον εαυτό του όπως θέλει. Γιατί να του το στερήσουμε;» ενώ στην ερώτηση αν έχει υπάρξει τυχερός στην πορεία του τόνισε:

Πέτρος Φιλιππίδης κατάθλιψη

«Όχι. Έχω υπάρξει ταλαντούχος, εργατικός, πεισματάρης, υπομονετικός, στοχοπροσηλωμένος».

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει μάλιστα και για μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του, όταν βίωσε την κατάθλιψη: «Ναι, βαριά κατάθλιψη, Κράτησε περίπου έναν χρόνο. Δε θυμάμαι το λόγο. Ήταν όμως μία μαύρη περίοδος. Είναι καλό η μνήμη σου να λειτουργεί επιλεκτικά στο ποια κακά πρέπει να κρατήσει και ποια πρέπει να απορρίψει».

«Υπάρχει το...» - "Καταπέλτης" ο Μπουρδούμης για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά τη δικαστική απόφαση (photo)

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου για ποινή κάθειρξης οκτώ ετών με αναστολή στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και σύζυγος της Λένας Δροσάκη έκανε το δικό του σχόλιο.

«Έστι δίκης οφθαλμός ός τα πανθ’ ορά», έγραψε στην ανάρτησή του. Η φράση αυτή ανήκει στον αρχαίο Έλληνα ποιητή, Μένανδρο και σημαίνει: «Υπάρχει το μάτι της δικαιοσύνης που βλέπει τα πάντα».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κηρύχθηκε ομόφωνα ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη με αναστολή.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αποχώρησε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, μετά την ανακοίνωση της ποινής του, αφού το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση να χορηγήσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, μέχρι την έκδοση της δευτεροβάθμιας απόφασης.

Στον Πέτρο Φιλιππίδη επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share