Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Μακριά από τις κάμερες πλέον: Δείτε πώς είναι σήμερα η Τζέλα Παυλάκου που παρουσίαζε τις ειδήσεις του ΑΝΤ1 τη δεκαετία του '90

Με τι ασχολείται πλέον η πολύπειρη δημοσιογράφος

10 Μαρτίου 2023 13:22
Μακριά από τις κάμερες πλέον: Δείτε πώς είναι σήμερα η Τζέλα Παυλάκου που παρουσίαζε τις ειδήσεις του ΑΝΤ1 τη δεκαετία του '90
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζέλα Παυλάκου ήταν από τις κεντρικές παρουσιάστριες των δελτίων ειδήσεων του ΑΝΤ1 τη δεκαετία του ’90. Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται;

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Αρσάκειο Ψυχικού. Από πολύς νωρίς γνώριζε πως είχε το «μικρόβιο» της δημοσιογραφίας και δεν άργησε να το ακολουθήσει ως επάγγελμα.

Μπορεί να ήταν για χρόνια μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν παντρεύτηκε και αν έχει παιδιά καθώς την προσωπική της ζωή την κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα η Ολυμπιονίκης Νίκη Μπακογιάννη.

Τζέλα Παυλάτου στον ΑΝΤ1

Μένει στο Χαλάνδρι και ασχολείται ακόμα με τη δημοσιογραφία αν και τηλεοπτικά έχουμε να τη δούμε πολλά χρόνια. Εργάζεται ως υπεύθυνη επικοινωνίας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 και κρατάει αποστάσεις από τα φώτα της δημοσιότητας.

Θυμάστε την Δήμητρα Χατούπη; Δείτε πως είναι σήμερα στα 66 της η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Η Δήμητρα Χατούπη είναι Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και τον κινηματογράφου, γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1957. Σπούδασε θέατρο στις σχολές Π. Κατσέλη και Θεάτρου Τέχνης και αγγλική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ έχει σπουδάσει κλασικό χορό και τραγούδι.

Έχει λάβει για την ερμηνεία της πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων το έπαθλο Μαρίκα Κοτοπούλη το 1997, καθώς και τέσσερα βραβεία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Το 2003 ίδρυσε τη σχολή θεάτρου Δήλος, την οποία και διευθύνει μέχρι σήμερα.

Στην τηλεόραση την έχουμε απολαύσει σε πολλές δημοφιλείς σειρές όπως «Εσύ αποφασίζεις», «Κάτω Από την Ακρόπολη», «Μια Στιγμή 2 Ζωές» κ.α.

Τζέλα Παυλάτου σήμερα

Πως είναι σήμερα η ηθοποιός Δήμητρα Χατούπη;

Τρομάξαμε να αναγνωρίσουμε τη Δήμητρα Χατούπη στη δημόσια εμφάνισή της μετά από καιρό. Η δημοφιλής ηθοποιός έκανε στροφή 180 μοιρών στην εξωτερική της εμφάνιση, που αλλάζοντας ολοκληρωτικά το χρώμα των μαλλιών της, και από καστανή έγινε ξανθιά-πλατινέ, κατάφερε την απόλυτη μεταμόρφωση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share