Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Κάρφωσε" Κανάκη, Μουστινά και Λιάγκα η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ασχολούμαστε με...»

«Μπορεί κι εγώ σαν Σταματίνα να μη συμφωνώ...»

10 Μαρτίου 2023 13:10
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή "κάρφωσε" τους Αντώνη Κανάκη, Νίκο Μουστινά και Γιώργο Λιάγκα! Συγκεκριμένα, τη δική της τοποθέτηση για τα όσα έχουν ειπωθεί από παρουσιαστές για τους συναδέλφους τους, αλλά και τα αρνητικά λόγια που ακούστηκαν για τους δημοσιογράφους, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Παράλληλα, η ίδια με μια αιχμηρή ανάρτηση στο Instagram ρωτάει «τι θα πούμε σε αυτές τις οικογένεις», αλλά και «ποιος θα αναλάβει την ευθύνη που δεν υπήρχε μια άλλη δικλείδα ασφαλείας»;

Η παρουσιάστρια, ακούγοντας τα όσα είπε ο Δημήτρης Κίτσος, για την κριτική που δέχτηκαν οι ηθοποιοί που βρέθηκαν στην πορεία διαμαρτυρίας για την τραγωδία για το γεγονός ότι χαμογελούσαν, θέλησε να πάρει θέση, μέσα από το Happy Day.

«Θέλω να πω με αφορμή αυτά που είπε ο Δημήτρης Κίτσος, συμφωνώ απόλυτα μαζί του και του βγάζω το καπέλο. Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος, η μισή τηλεόραση σχολιάζει την άλλη μισή, κάτι που νομίζω ότι θυμώνει και τον κόσμο γιατί χάνουμε την πραγματική αιτία για την οποία θα έπρεπε να συνασπιστούμε. Πρέπει να βρούμε όλοι τους ενόχους, σε όλες τις κατευθύνσεις κι αντί να ασχολούμαστε –όπως λέει- με όλες τις κυβερνήσεις, τους πολιτικούς, τους εμπλεκόμενους στον ΟΣΕ, ασχολούμαστε με το πώς τα είπε ο Κανάκης, ο Μουτσινάς, ακόμα και ο Λιάγκας.

Μπορεί κι εγώ σαν Σταματίνα να μη συμφωνώ, ούτε με το ύφος, ούτε με τον τρόπο του Λιάγκα. Αν όμως χάσω τη μισή μου εκπομπή να σχολιάζω τη σκαλέτα του Λιάγκα, ουσιαστικά χάνω το δάσος. Εγώ έχω πει ότι ασχολούμαστε με αυτό το θέμα, αλλά όταν ασχολούμαστε, ασχολούμαστε ουσιαστικά κι όχι με το πώς το έπαιξε η απέναντι εκπομπή.

Γενικώς να μην τροφοδοτούμε ο καθένας από τη δική του πλευρά, την τοξικότητα, την ανθρωποφαγία και τον διχασμό. Είμαστε εδώ να καταγράψουμε αν άνοιξαν τα μαγαζιά μετά το πένθος, κι εμείς το παίξαμε σαν θέμα αλλά όχι να κουνάς το δάχτυλο και να βάζεις στο κάδρο κάποιον με τον τίτλο “ο επικηρυγμένος που άνοιξε το μαγαζί του μετά το εθνικό πένθος”. Θέλει μία ηρεμία» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Για τις χαμογελαστές φωτογραφίες των ηθοποιών στην πορεία για τα Τέμπη, τόνισε: «Οκ, συμφωνώ, δείχνει λίγο άτοπο το να ‘σαι σε μία πορεία για 57 ψυχές και να χαμογελάς. Δεν διαφωνώ. Δείχνει άστοχο! Προτιμώ όμως έναν άνθρωπο που πάει και διαδηλώνει, παρά έναν άνθρωπο που κάθεται στον καναπέ, δεν διαδηλώνει ποτέ και απλά χρησιμοποιεί τα social media. Απλά ένιωθα την ανάγκη να το πω, γιατί ζούμε το θέατρο του παραλόγου τις τελευταίες ημέρες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share