Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Με τον Γιάννη Πάριο μέναμε στην Άνω Γλυφάδα και...»

Τι αποκάλυψε;

9 Μαρτίου 2023 09:24
«Βόμβα» από Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Με τον Γιάννη Πάριο μέναμε στην Άνω Γλυφάδα και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε συνέντευξή της είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για την περίοδο που έμενε μαζί με τον Γιάννη Πάριο στην Άνω Γλυφάδα, ρίχνοντας «βόμβα» για τους φωτογράφους που τους κυνηγούσαν σε εξόδους τους. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο λόγος που χώρισαν.

«Έχω νιώσει να εισβάλουν στην ζωή μου με μία συγκεκριμένη σχέση που είχε γίνει γνωστή. Με τον Γιάννη Πάριο. Βγαίναμε το πρωί από το σπίτι και από τον θάμνο πετάγονταν οι φωτογράφοι. Πού να το περιμένω; Ξέρεις ότι αν θα πας κάπου, θα σε φωτογραφίσουν αλλά όχι άλλος να είναι πίσω από έναν θάμνο. Τρομάζεις. Παθαίνεις πανικό.

Θυμάμαι ότι έκανα τότε ένα σίριαλ και είχα γύρισμα στον Νέο Βουτζά. Τότε μέναμε με τον Γιάννη στην Άνω Γλυφάδα. Μου λέει να έρθω μαζί σου στο γύρισμα; Πάμε λοιπόν από την Γλυφάδα στον Νέο Βουτζά.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Γιάννης Πάριος

Σταματάω, παρκάρω, βγαίνουμε έξω και ξαφνικά βλέπω έναν τύπο με την φωτογραφική μηχανή να είναι από πίσω μας και να μας φωτογραφίζει. Του λέω όπα για έλα εδώ! και μας απαντάει ότι μας παρακολουθούσε από το σπίτι. Ε δεν είναι λίγο τρομακτικό; Έκανε όλη την διαδρομή… Είναι λίγο κάπως αυτό.» εξομολογήθηκε η ηθοποιός στο ΟΚ!.

«Βόμβα» από Χάρη Βαρθακούρη: «Ο Πάριος έχει εκατομμύρια που...»

Πριν μερικά χρόνια ο Χάρης Βαρθακούρης σε συνέντευξή του είχε πετάξει...βόμβα, αποκαλύπτοντας πως ο πατέρας του, Γιάννης Πάριος, έχει εκατομμύρια.

Με την ευκαιρία, αυτή είναι η άγνωστη αδερφή της Αντελίνας Τελώνη και κουνιάδα του.

Μπορεί να κάνει οποιαδήποτε δουλειά αν χρειαστεί για να ζήσει την οικογένειά του.

«Επειδή είμαι γιος του Πάριο σου λέει τι ανάγκη έχει. Ο Πάριος έχει εκατομμύρια που ενδεχομένως να έχει. Εγώ δεν έχω εκατομμύρια. Τα δικά του είναι δικά του και τα δικά μου είναι δικά μου. Αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα ότι έχω χρειαστεί τον πατέρα μου και ήταν εκεί. Αλίμονο! Ποτέ δεν μου έχει αρνηθεί βοήθεια. Αλλά είμαι περήφανος και πρέπει να φτάσω στο χείλος του γκρεμού για να ζητήσω βοήθεια».

Χάρης Βαρθακούρης και Γιάννης Πάριος

Πώς είναι ο Γιάννης Πάριος ως παππούς;

«Δεν είναι ο κλασικός παππούς. Αν του τα πάμε εμείς εντάξει αλλά εκείνος δεν θα έρθει. Μένουμε και μακριά δεν ξέρω αν αυτό είναι δικαιολογία. Στο κινητό του έχει μπροστά φωτογραφία τις κόρες μου. Φαντάζομαι είναι περήφανος. Η μεγάλη επειδή είναι φτυστή εγώ και βλέπει στην κόρη μου και την μητέρα του, ξέρω ότι είναι πολύ ευτυχισμένος. Είναι χαρούμενος που μια γυναίκα κατάφερε να μου βάλει τα δύο πόδια σε μια παντόφλα. Όποτε είναι με τα παιδιά είναι χαζομπαμπάς».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share