Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Εκεί πάνω που είσαι...» - Σπαράζει η Σίσσυ Χρηστίδου

To συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλια της μητέρας της που έχει φύγει από τη ζωή

8 Μαρτίου 2023 21:18
«Εκεί πάνω που είσαι...» - Σπαράζει η Σίσσυ Χρηστίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τα γενέθλια της αγαπημένης της μητέρας, Μίνας που έχει φύγει από τη ζωή. Η παρουσιάστρια θέλησε να της ευχηθεί και ας μη την έχει πλέον στο πλευρό της. Παράλληλα, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη να κάνει, μετά την τραγωδία των Τεμπών, με αφορμή μια σύνδεση στη διάρκεια της εκπομπής της.

Η απουσία της μητέρας της η οποία αρρώστησε τον Σεπτέμβριο του 2020 και έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2022 είναι αισθητή κάθε στιγμή. Η μητέρα της έδινε τη μάχη της έχοντας να αντιμετωπίσει τη χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία.

«Τα μικρά κορίτσια μας, φωλιάζουν στην καρδιά μας όταν γινόμαστε γυναίκες. Ριζώνουν μέσα μας και μας ακολουθούν. Σε αυτές γυρνάμε πάντα και η δικές τους φωνές μας οδηγούν. Για αυτές γίνονται όλα και αυτές κάνουμε περήφανες.

Τα μικρά κορίτσια μας, είναι οδηγοί και έχουν πάντα τη σωστή απάντηση. Μας θυμίζουν τη διαδρομή. αρκεί να τις θυμόμαστε. να τις ακούμε. Κράτα την φωνή της δυνατή μέσα σου γυναίκα. Γιατί μόνο τότε θα χαθείς. Μόνο αν χαθεί αυτή. Χρόνια πολλά κορίτσια μου.

8.3.23

Χαρούμενα γενέθλια εκεί πάνω μανούλα μου. Εκεί πάνω που είσαι για πάντα κορίτσι. Μου λείπεις» έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σοκαρισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου: «Τα χαμόγελα δεν μπορούν να βγουν...»

Η τραγωδία των Τεμπών έχει προκαλέσει «παγωμάρα» σε όλη την Ελλάδα, με τη Σίσσυ Χρηστίδου με τη σειρά της να τοποθετείται στην έναρξη της εκπομπής της, τη στιγμή που έρχονται τρομερές αποκαλύψεις στη δημοσιότητα.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε συγκλονισμένη με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», καλημερίζοντας μουδιασμένα το τηλεοπτικό κοινό και να μοιράζεται τις σκέψεις της.

«Μια ιδιαίτερα αμήχανη εκπομπή για εμάς. Κοιτάω το σήμα της εκπομπής, το έχουμε νιώσει κι άλλες φορές, τα χαμόγελα δεν μπορούν να βγουν. Είμαστε παγωμένοι κι εμείς μαζί με όλη την Ελλάδα. Όλη την εβδομάδα έχουμε μούδιασμα, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έγινε», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και συνέχισε:

«Αυτές οι μέρες δυστυχώς είναι η κορύφωση του δράματος. Με σφραγισμένα φέρετρα, γιατί οι εικόνες δεν είναι αντιμετωπίσιμες. Θέλω να πιστεύω ότι οι δημοσιογράφοι κάνουν διακριτικά τη δουλειά του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share