Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023

«Βασανίζομαι! Υπάρχουν γυναίκες στην περίπτωση που τις βιάσουν...» - Σοκάρει ο Αντώνης Κανάκης

«Χρειάστηκε να μεσολαβήσει αυτός ο χρόνος για να...»

8 Μαρτίου 2023 20:57
«Βασανίζομαι! Υπάρχουν γυναίκες στην περίπτωση που τις βιάσουν...» - Σοκάρει ο Αντώνης Κανάκης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φορτισμένο ήταν το κλίμα κατά την έναρξη στην αποψινή εκπομπή ο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα, το βράδυ της Τετάρτης 8/3, στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, ο παρουσιαστής από την Θεσσαλονίκη θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια ψυχής με το τηλεοπτικό κοινό. Παράλληλα, για τον Αντώνη Κανάκη απάντησε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της, ενώ αναφέρθηκε και στο αιχμηρό κείμενο που έγραψε ο δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαΐδης.

Ο Αντώνης Κανάκης είπε χαρακτηριστικά: «Κάποια συγκροτήματα της δεκαετίας του ’80, εκείνη την εποχή, τα αντιμετωπίζαμε σαν συγκροτήματα της στιγμής. Χρειάστηκε να μεσολαβήσει αυτός ο χρόνος για να καταλάβουμε ή να αποδείξει ο χρόνος πόσο μεγάλα συγκροτήματα ήταν. Ένα από αυτά τα συγκροτήματα θεωρώ πως είναι οι Tears for Fears και είχαν γράψει το ’89 το τραγούδι «Woman in Chains». Σήμερα λοιπόν είναι μια πολύ σημαντική ημέρα σε παγκόσμιο επίπεδο γιατί η γιορτή της ημέρας, η ημέρα της γυναίκας κατά την άποψη μας πρέπει να προσανατολιστεί προς την κατεύθυνση».

Αντώνης Κανάκης

«Μερικές ώρες με το αεροπλάνο, υπάρχουν γυναίκες που λιθοβολούνται σε πλατείες στην περίπτωση που τις βιάσουν! Και τώρα που το είπα αυτό, επειδή δεν σας το κρύβω ότι αυτές τις ημέρες βασανίζομαι με πολλά πράγματα, που βρίσκονται οι κοινωνίες και ο κόσμος και ο πλανήτης μας. Λίγο, επαναλαμβάνω, πιο εκεί… Παίρνεις το αεροπλάνο και είσαι σε μερικές ώρες εκεί. Λιθοβολούνται οι γυναίκες μέχρι θανάτου σε πλατείες επειδή τις έχουν βιάσει. Υπό αυτή την έννοια, δηλαδή, η ημέρα της γυναίκας είναι πάρα πολύ σημαντική» πρόσθεσε ο Αντώνης Κανάκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share