Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Ζήτησα του Πέτρου 5.000, μου έδωσε 10.000...» - Αποκαλύψεις «φωτιά» Χρύσας Ρώπα για τον Φιλιππίδη

«Είναι τόσο μαύρο, σκοτεινό...»

8 Μαρτίου 2023 18:26
«Ζήτησα του Πέτρου 5.000, μου έδωσε 10.000...» - Αποκαλύψεις «φωτιά» Χρύσας Ρώπα για τον Φιλιππίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χρύσα Ρώπα παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Έλεος» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη. Ενώ, για πρώτη φορά μετά την απόφασή του δικαστηρίου, ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε στον αγαπημένο του χώρο για παράσταση, ωστόσο έφυγε πριν ξεκινήσει!

«Σοκ μεγάλο. Είναι διαφορετικά για εμάς που ήμασταν κοντά και διαφορετικά για κάποιον που το μαθαίνει. Δηλαδή, αν μου έλεγες για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, εντάξει. Αυτό ήταν κάτι που δεν ήθελες να συμβεί στην ζωή σου, να μην το ακούσεις. Είχα φοβερές αντιρρήσεις με τον τρόπο που διαχειριζόταν ο Πέτρος την εξουσία και γι’ αυτό δεν βρεθήκαμε πολλές φορές στο θέατρο. Δεν είχα ακούσει και κάτι», είπε αρχικά η Χρύσα Ρώπα και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Όμως για να δεις πόσο μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι και πονάς εκείνη την στιγμή. Όταν είχα την αδερφή μου με καρκίνο, ακυρώθηκε η ασφάλεια κι έπρεπε να βρω χρήματα. Δεν της είπα ότι πεθαίνει. Το αφήσαμε έτσι. Είχε και πολύ λίγο διάστημα. Πέρασα από όλα τα θέατρα και πήρα από 5.000 χιλιάδες. Ζήτησα του Πέτρου 5.000, μου έδωσε 10.000. Πέρασε λίγος καιρός, έκανα στην τηλεόραση μία σειρά, πήρα καλά λεφτά και τα γύρισα πίσω. Μου τα έδωσε πίσω. Τι θέλω να πω με αυτό. Είναι τόσο μαύρο, σκοτεινό το δεύτερο μέρος του έργου, που τι να πεις; Το σκέφτομαι συνέχεια, αλλά είναι τόσο σκοτεινό το άλλο. Αυτή η κατάχρηση εξουσίας».

Αποκαλύψεις «φωτιά» Μάνου Ιωάννου για Φιλιππίδη: «Ο Πέτρος ήταν, είναι και θα είναι...»

Ο Μάνος Ιωάννου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη. Λίγες μέρες μετά τη δικαστική απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με την υπόθεση. Παράλληλα, «βόμβα» έριξε για τον Πέτρο Φιλιππίδη η Κάτια Δανδουλάκη.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου. Αθωώθηκε ομόφωνα για τον βιασμό. Μιλάμε και θα μιλάμε. Ο Κιμούλης κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά, είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε.

Εάν έχεις δεχθεί κακή συμπεριφορά και συνεχίζεις να δουλεύεις μαζί του, είναι ανώφελο μετά να βγαίνεις να τον κατηγορείς. Είχα πάρει τηλέφωνο τον Πέτρο Φιλιππίδη για να ζητήσω δουλειά, η συνεργασία μου ήταν τέλεια» τόνισε ο Μάνος Ιωάννου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share