Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αποκαλύψεις «φωτιά» Ελένης Τσολάκη: «Είμαι επαγγελματίας! «Δεν μπορώ να πω τι...»

Οι δηλώσεις της για το τηλεοπτικό της μέλλον

8 Μαρτίου 2023 17:27
Αποκαλύψεις «φωτιά» Ελένης Τσολάκη: «Είμαι επαγγελματίας! «Δεν μπορώ να πω τι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H "> Ελένη Τσολάκη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον και τα σενάρια που την θέλουν να μετακομίζει στον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια δήλωσε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει τις συζητήσεις της με το κανάλι, ενώ απάντησε κατηγορηματικά πως τιμά το κανάλι στο οποίο βρίσκεται.

«Δεν μπορώ να πω τι συζητώ με το κανάλι, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Τη στιγμή που μιλάμε θέλω να πηγαίνει καλά η εκπομπή», είπε η Ελένη Τσολάκη και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είμαι επαγγελματίας, ό,τι και να μου ζητήσει ο σταθμός θα το συζητήσω. Τιμώ το κανάλι που είμαι, προέχουν οι συζητήσεις με αυτό». Επίσης, συγκλονίζει η Ελένη Τσολάκη με την ανάρτησή της για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Της έχει αδυναμία η Ελένη Τσολάκη: Αυτή είναι η άγνωστη μητέρα της παρουσιάστριας (photo)

Η Ελένη Τσολάκη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σχεδόν καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της, με την οποία δημοσίευσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο.

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς της, οι οποίοι ζουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και όποτε μπορεί τους επισκέπτεται. Στο παρελθόν είχε βρεθεί στο πατρικό της σπίτι για να περάσει χρόνο με την οικογένειά της. Με την ευκαιρία δείτε για ποιο λόγο συγκινήθηκε η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη φωτογραφήθηκε με τη μητέρα της και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό της. “Μαμά μου!”, έγραψε στη λεζάντα και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να “πατήσουν” like και να γράψουν τα δικά τους σχόλια. Πόσο μοιάζουν;

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share