Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σωστό «στήριγμα» η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Στεναχωρήθηκα πολύ με την Άβα Γαλανοπούλου όταν...»

Τι εξομολογήθηκε;

8 Μαρτίου 2023 13:48
Σωστό «στήριγμα» η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Στεναχωρήθηκα πολύ με την Άβα Γαλανοπούλου όταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, είχε βρεθεί πριν μερικά χρόνια την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη και είχε μιλήσει για την Άβα Γαλανοπούλου. Η βασίλισσα της νύχτας ήταν σωστό «στήριγμα» για την ηθοποιός, καθώς δήλωσε πως είχε στεναχωρηθεί.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Άβας Γαλανοπούλου από την παράσταση «Happy Birthday Ελλάς», που πρωταγωνιστεί και η ίδια. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Αθήνα.

«Έλειψε και τα λογάκια αυτά που έλεγε τα λέει η Σοφία Κουρτίδου. Κακώς έφυγε βέβαια η Άβα Γαλανοπούλου. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν είναι ωραίο πράγμα ένας ηθοποιός να φεύγει από την παράσταση. Δεν έχω μιλήσει μαζί της και δεν την έχω δει καθόλου. Απλώς πήγα στην παράσταση και είδα ότι έλειπε και είναι καλό κορίτσι, πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Δείτε όσα δήλωσε:

«Στην προσωπική μου ζωή ήμουν...»: Άκρως αποκαλυπτική η Ζωζώ Σαπουντζάκη!

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι ίσως η πιο αγαπητή show woman που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα. Η ίδια είχε κάνει προ ετών τον απολογισμό της στο περιοδικό DownTown και ήταν άκρως αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα της νύχτας είχε δηλώσει:

«Εγώ την έφτιαξα τη ζωή μου. Κι αν δεν είναι τέλεια, εγώ φταίω γι’αυτό. Δεν ήμουν ποτέ ευχαριστημένη με μένα. Ήμουν υπερβολική, ήθελα απ’την κορφή ως τα νύχια να είναι όλα σωστά. Άμα κάτι δεν ήταν τέλειο, μ’ έπιανε θλίψη, καθόμουν στο σπίτι μου κι έκλαιγα»

«Έχω ζήσει πολλά και έξω από την Ελλάδα. Περπατούσα στη Νέα Υόρκη με έδειχναν με το δάχτυλο οι Αμερικανοί και έλεγαν This is Zozo. Τους άρεσε το ταμπεραμέντο μου, η εμφάνιση που είχα, ο τρόπος μου. Θα έκανα μεγάλη καριέρα αν έμενα στην Αμερική, αλλά μήπως δεν κάνω κι εδώ που είμαι στο σπίτι μου;

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή

Εγώ ήθελα να έχω κοντά μου τους δικούς μου ανθρώπους. Στην προσωπική μου ζωή ήμουν αδύναμη. Δυνατή έγινα το 1994, στις 20 Ιανουαρίου όταν πέθανε ο άντρας μου ο Αντρέας με τον οποίο ήμασταν 23 χρόνια μαζί»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη νιώθει λες και είναι 20 χρονών: «Δεν θέλω να μιλάω για την ηλικία μου. Είμαι όσο αισθάνομαι κι εγώ νιώθω εικοσάρα. Νιώθω σέξι αλλά δεν κάνω τη μπεμπέκα. Δίνω και δείχνω αυτό που είμαι. Θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο. Κι αν έρθει ο έρωτας θα τον καλωσορίσω»

«Το ιδανικό για μένα ήταν να φύγω από τη ζωή ακαριαία, χωρίς να πονέσω. Κι αν ήταν και χορεύοντας ακόμα καλύτερα. Να σου πω κάτι; Θα ήθελα πολύ τη στάχτη μου να τη ρίξουν στη θάλασσα κάτω από το σπίτι μου, στην Κινέττα… Άντε καλέ! Έχω χρόνια μπροστά μου! Τι κάθομαι και σου λέω τώρα…», κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share