Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις της Ολυμπίας Χοψονίδου: «Στο γάμο μου με το Βασίλη Σπανούλη ήμουν...»

Τι εξομολογήθηκε;

8 Μαρτίου 2023 11:28
«Φωτιά» οι αποκαλύψεις της Ολυμπίας Χοψονίδου: «Στο γάμο μου με το Βασίλη Σπανούλη ήμουν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο μπασκετμπολίστας, Βασίλης Σπανούλης παντρεύτηκαν το 2011 και έχουν αποκτήσει 6 παιδάκια. Το γνωστό μοντέλο είχε μιλήσει στο παρελθόν για το γάμο τους, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και είχε κάνει αποκαλύψεις «φωτιά».

Η πρώην Σταρ Ελλάς είχε μιλήσει τότε στο tlife για τις προετοιμασίες του γάμου, το νυφικό, αλλά και το τι θα αλλάξει στη ζωής τους μετά…Με την ευκαιρία, δείτε για πρώτη φορά τη μητέρα του μπασκετμπολίστα.

”Τί να αλλάξει; Τίποτα απολύτως. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι στη ζωή μας, γιατί ήδη είμαστε οικογένεια.” εξηγούσε η Ολυμπία Χοψονίδου.

«Έχουν γίνει οι προετοιμασίες και όλα πάνε καλά. Έχω βρει και το νυφικό και τα παπούτσια. Το νυφικό είναι Ell Saab και το πήρα σε απλή γραμμή, δεν είναι δηλαδή φουσκωτό και τέτοια.

γάμος Ολυμπίας Χοψονίδου με Βασίλη Σπανούλη

Είναι όλο με δαντέλα και το χρώμα του είναι ιβουάρ. Θα το συνδυάσω μ’ένα ζευγάρι γόβες, που τις έχω παραγγείλει από το εξωτερικό και τα μαλλιά μου θα τα έχω κάτω ίσια.» είχε αποκαλύψει.

Δήλωνε ότι δεν έχει καθόλου άγχος… «Ήμουν πολύ χαλαρή με αυτό το θέμα. Πραγματικά δεν έχω καθόλου άγχος… Με ενδιαφέρει στο γάμο να έχει καλό φαγητό και μουσική και τελείωσε. Να περάσει καλά ο κόσμος, να περάσουμε καλά και εμείς και να το θυμόμαστε!»

Την χώρισε για να παντρευτεί την Ολυμπία Χοψονίδου! Μ' αυτή την πασίγνωστη Ελληνίδα ήταν αρραβωνιασμένος ο Βασίλης Σπανούλης

Από το 2007 ο Βασίλης Σπανούλης είναι ζευγάρι με το πρώην μοντέλο και Σταρ Ελλάς 2006, Ολυμπία Χοψονίδου. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 24 Ιουνίου 2011 με θρησκευτικό γάμο ενώ ήδη από το 2009 ήταν παντρεμένοι με πολιτικό γάμο.

Έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά: τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία, την Αναστασία και την Αλεξάνδρα, με τα οποία συχνά πυκνά βγάζουν φωτογραφίες και τις δημοσιεύουν στα social media!

Από τα 26 του ο πρώην μπασκετμπολίστας είναι με την Ολυμπία και μάλιστα το ζευγάρι γνωρίστηκε, όταν εκείνος ήταν αρραβωνιασμένος και πήγαινε για γάμο.

Η αθλήτρια που ήταν αρραβωνιασμένος ο Βασίλης Σπανούλης πριν την Ολυμπία Χοψονίδου

Βέβαια, φαίνεται πως ο κεραυνοβόλος έρωτας του άλλαξε τα σχέδια. Μπορεί να μην έχουν γίνει πολλά πράγματα γνωστά για την πρώην σύντροφό του, ωστόσο ξέρουμε πως είναι... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share