Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πήρε θέση η Τατιάνα Στεφανίδου: «Για μένα είναι πιο ανήθικο να παίρνεις...»

Τι δήλωσε με έντονο ύφος;

8 Μαρτίου 2023 11:09
Πήρε θέση η Τατιάνα Στεφανίδου: «Για μένα είναι πιο ανήθικο να παίρνεις...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η υπόθεση του δυστυχήματος με τις αμαξοστοιχίες στα Τέμπη συνεχίζει να απασχολεί κάθε τηλεοπτική εκπομπή. Έτσι βασικό θέμα της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν η συγκεκριμένη υπόθεση. Η παρουσιάστρια πήρε θέση και τόνισε τι είναι πιο ανήθικο γι' αυτήν.

Η διάσημη παρουσιάστρια παρουσίασε ένα εκτενές ρεπορτάζ γύρω από την αναρρωτική άδεια που δόθηκε στον επιθεωρητή του σταθμού της Λάρισας, αμέσως μετά το δυστύχημα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Εγώ αντιλαμβάνομαι και πολιτικές σκοπιμότητες. Ο Χαυτούρας ήταν υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, ο Νικολάου είναι συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ που έβγαλε όλες τις βάρδιες. Πήρε ο Νικολάου προφανώς τον "πασόκο" τον Χαφτούρα και του ζήτησε να του γράψει μια άδεια.

Εκείνος με τη σειρά του πήρε τον υφιστάμενό του και του λέει πως συνιστά να δοθεί μια αναρρωτική και ο καημένος ο υφιστάμενος την έδωσε. Εγώ δεν θέλω με απολυτότητα να ρίξουμε στην πυρά έναν γιατρό, ένα νευροχειρουργό που έχει προσφέρει στο ελληνικό Δημόσιο τόσα και που προσπάθησε να κάνει μια εξυπηρέτηση. Υπάρχει κάτι όμως με το οποίο διαφωνώ ριζικά...

Για μένα είναι πιο ανήθικο να παίρνεις έναν υφιστάμενό σου, να του ζητάς ένα ρουσφέτι, να του λες "σου στέλνω έναν δικό μου να του γράψεις αναρρωτική, υπόγραψε" και μετά, όταν γίνεται το κακό, ως διευθυντής, ανώτερος και αυτός που ζήτησε το ρουσφέτι να βγάζεις την ουρά σου απ' έξω και να λες "Αυτός έδωσε την άδεια". Και ουσιαστικά να την πληρώνει ο νεότερος γιατρός, που αυτή τη στιγμή δυστυχώς είναι εκτός και αυτός. Αυτό δεν μ' αρέσει»

«Ήταν λάθος»: Ο λόγος που η Τατιάνα Στεφανίδου ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τα Τέμπη

Το λάθος της εκπομπής «T-Live» αναγκάστηκε να διορθώσει η Τατιάνα Στεφανίδου σχετικά με την τεράστια τραγωδία στα Τέμπη και ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε συγγνώμη στον αέρα της εκπομπής, λίγο πριν πριν το τέλος της, αφού προβλήθηκε λάθος φωτογραφία αγνοουμένου από τη δημοσιογραφική ομάδα, την ώρα που ένας πατέρας αναζητούσε το παιδί του το οποίο ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Μετά τη συνέντευξη η Τατιάνα Στεφανίδου, φανερά φορτισμένη έσπευσε στη διόρθωση, δείχνοντας, αυτήν τη φορά, τη σωστή φωτογραφία.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share