Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σάλος με την Άντζυ Σαμίου: «Να μου ζητήσετε συγγνώμη κύριε Χατζηνικολάου!»

Τι συνέβη;

8 Μαρτίου 2023 09:51
Σάλος με την Άντζυ Σαμίου: «Να μου ζητήσετε συγγνώμη κύριε Χατζηνικολάου!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Να της ζητήσει συγγνώμη κάλεσε τον Νίκο Χατζηνικολάου η Άντζυ Σαμίου. Τι συνέβη και προκλήθηκε σάλος;

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια εξοργίστηκε από ένα δημοσίευμα που χαρακτήριζε «άθλια» μια ανάρτησή της, υπογραμμίζοντας πως μετέφρασε τα λόγια της «όπως θέλετε».

Αυτό που προκάλεσε την οργή της Άντζυ Σαμίου ήταν ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας enikos, ιδιοκτησίας του Νίκου Χατζηνικολάου, το οποίο χαρακτήρισε ως «άθλια» μια ανάρτηση της τραγουδίστριας, η οποία σχολίαζε ένα tweet του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Με τίτλο «Άθλια ανάρτηση της Α. Σαμίου» το δημοσίευμα έγραφε:

«Μια άθλια ανάρτηση έκανε η Άντζυ Σαμίου με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η τραγουδίστρια έβαλε στο στόχαστρο τον Άδωνι Γεωργιάδη, σχολιάζοντας μια ανάρτηση που έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετά την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη».

Απαντώντας με νέο tweet η Άντζυ Σαμίου καλεί τον Νίκο Χατζηνικολάου να της ζητήσει συγγνώμη, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Μεταφράζετε τα λόγια μου όπως θέλετε!

Να μου ζητήσετε συγγνώμη κύριε Χατζηνικολάου».

«Καταλαβαίνω καλά; Είναι τρομερό, σοκ!»: Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Πρώτο θέμα σε όλα τα ελληνικά, και όχι μόνο, δίκτυα είναι η τραγωδία στα Τέμπη για αυτό και τη νύχτα της Τετάρτης (1/3), εκτάκτως, ο Νίκος Χατζηνικολάου ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» στον ΑΝΤ1. Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, μάλιστα, ο δημοφιλής δημοσιογράφος έκανε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα, φωνάζοντας: «Καταλαβαίνω καλά; Είναι τρομερό, σοκ!».

Ο λόγος για τον διάλογο ανάμεσα στον σταθμάρχη και τον μηχανοδηγό, λίγα λεπτά πριν λάβει χώρα η πολύνεκρη εθνική μας τραγωδία. Μάλιστα και η Ανθή Βούλγαρη κατέρρευσε στον αέρα της εκπομπής της.

«Εκεί φαίνεται, όπως προκύπτει από τις σύντομες συνομιλίες, ότι ο σταθμάρχης χωρίς να το αντιλαμβάνεται πιθανόν, δίνει εντολή να μπουν στην παρακαμπτήριο και να συνεχίσουν το ταξίδι τους από τη γραμμή Θεσσαλονίκη – Αθήνα στην οποία ήδη κινείτο η εμπορική αμαξοστοιχία» υπογράμμισε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Αμέσως μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος, λοιπόν, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής τόνισε τα εξής. «Καταλαβαίνω καλά ότι του έδωσε οδηγία να περάσει με κόκκινο; Καταλαβαίνω καλά; Είναι τρομερό! Παρακαλώ να το ξαναδούμε! Να το ακούσουμε για να καταλάβουμε γιατί είναι σοκαριστικός ο διάλογος. Παρακαλώ να το ξαναδούμε».

«Είναι σοκ! Είναι σοκ! Ο μηχανοδηγός πια δεν ζει. Το κόκκινο φωτόσημο είναι «να μην προχωρήσεις». Αυτό καταλαβαίνω εγώ και για αυτό ζήτησα να το ξαναδούμε αλλά θα ρωτήσουμε για αυτόν τον διάλογο στη συνέχεια γιατί έχουμε πολλούς σιδηροδρομικούς που θα βγουν στην εκπομπή».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share