Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από το Βασίλη Καρρά: Αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι δεν μιλάει πλέον με τον Πασχάλη Τερζή - «Δεν έχουμε...»

Τι εξομολογήθηκε;

8 Μαρτίου 2023 09:42
«Βόμβα» από το Βασίλη Καρρά: Αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι δεν μιλάει πλέον με τον Πασχάλη Τερζή - «Δεν έχουμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ο Βασίλης Καρράς, ρίχνοντας «βόμβα» για τον Πασχάλη Τερζή. Δείτε τι αποκάλυψε πρώτη φορά για το λόγο που δεν μιλάνε πλέον.

Ο τραγουδιστής μίλησε -μεταξύ άλλων- για τα επαγγελματικά του βήματα, για την ζωή του σήμερα αλλά και για τον Πασχάλη Τερζή, με τον οποίο όπως εξομολογήθηκε δεν διατηρούν πλέον αδερφικές σχέσεις. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο μπήκε ο τραγουδιστής στο βιβλίο Γκίνες.

«Δεν έχουμε αδελφικές σχέσεις δυστυχώς, και αυτό με λυπεί πάρα πολύ. Δεν έμαθα ποτέ. Να τον έχει ο Θεός γερό και να είναι καλά. Εγώ τον αγαπώ. Μεγαλώσαμε μαζί. Περάσαμε τα ίδια βάσανα, περάσαμε τα ίδια πράγματα.

Βασίλης Καρράς και Πασχάλης Τερζής

Πιστεύω ότι ο Πασχάλης θα επιστρέψει για να κάνει μια – δυο συναυλίες. Ο λαός το χρειάζεται, και ο ίδιος το χρειάζεται άσχετα αν είναι εγωιστής και δεν το λέει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καρράς.

«Βόμβα» για την υγεία του Βασίλη Καρρά: «Διέγνωσαν πρόβλημα στο στομάχι...»

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση έκανε ο Βασίλης Καρράς μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για «βόμβα», καθώς οι γιατροί διέγνωσαν πρόβλημα στο στομάχι του.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε σε γνωστή ψαροταβέρνα στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, όπου δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε ο Βασίλης Καρράς για τα γεράματά του.

Όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία, που προβλήθηκε στο Πρωινό, ο Βασίλης Καρράς έχει χάσει κάποια κιλά ενώ εμφανίστηκε με λευκά μαλλιά και μούσια.

Η περιπέτεια υγείας του Βασίλη Καρρά στην Κρήτη

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής έχει περάσει μια περιπέτεια με την υγεία του. Αρχικά τον περασμένο Μάρτιο νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της Κρήτης λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε κατά την εμφάνισή του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του. Τελικά ο τραγουδιστής υπεβλήθη σε χειρουργείο στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη στα τέλη Οκτωβρίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share