Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Πάγωσε» η Δέσποινα Βανδή - «Να κάνει τον σταυρό της...»

«Κόλαφος» για την τραγουδίστρια

7 Μαρτίου 2023 19:02
«Πάγωσε» η  Δέσποινα Βανδή - «Να κάνει τον σταυρό της...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την προσωπική του ζωή, το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά στη θέση του κριτή μίλησε ο Νίκος Μουρατίδης στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο, χωρίς να διστάσει να εκφραστεί με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο για την Δέσποινα Βανδή. Με την ευκαιρία, δείτε την νέα αποκάλυψη για την σχέση της ερμηνεύτριας με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Δεν έχω κάνει καμία τρελά για κανένα έρωτα. Δεν είμαι τέτοιος τύπος. Η χειρότερη μου λέξη είναι η καψούρα… σιχαίνομαι. Η συντροφικότητα παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, η συντροφικότητα κάθε είδους, όχι μόνο η ερωτική και η φιλική και η κοινωνική κτλ.

Για τη Δέσποινα Βανδή, ο Νίκος Μουρατίδης είπε: «Από 4ο όνομα την έκανα πρωταγωνίστρια δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη. Δεν μου μιλάει η Βανδή, που την έκανα σταρ. Δεν είμαι φαν της Βανδή,ω δεν μου αρέσουν ούτε τα τραγούδια που λέει, ούτε ο τρόπος που τραγουδάει. Μια ζωή φώναζε και τσίριζε. Δεν με αφορά τι κάνει στην προσωπική της ζωή.

Σπαραγμός για τη Δέσποινα Βανδή: «Είναι δολοφονία...»

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει συνταράξει όλη την χώρα και η Δέσποινα Βανδή τοποθετήθηκε με τη σειρά της, μιλώντας για το τραγικό δυστύχημα.

Οι περισσότεροι Έλληνες καλλιτέχνες με αναρτήσεις και μηνύματα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media εκφράζουν τη λύπη τους και την οργή τους.

Η Δέσποινα Βανδή, που εσχάτως έκανε μια τρυφερή αφιέρωση στην Άννα Βίσση, δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο σκίτσο με τα βαγόνια του τρένου και την επιγραφή: «Η κρατική αμέλεια δολοφονεί».

Δέσποινα Βανδή για Τέμπη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share