Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» για το διαζύγιο Κατσούλη - Καραβάτου - «Θα έφευγα έτσι κι αλλιώς...»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού

7 Μαρτίου 2023 18:39
Αποκάλυψη «βόμβα» για το διαζύγιο Κατσούλη - Καραβάτου - «Θα έφευγα έτσι κι αλλιώς...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης είχε παραχωρήσει παλαιότερα ο Κρατερός Κατσούλης αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου. Με την ευκαιρία, δείτε το μαγκιόρικο ζειμπέκικο του ηθοποιού.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και δήλωσε πως όποιος ήξερε τον ίδιο και την πρώην σύζυγό του, είχε καταλάβει από καιρό ότι κάτι είχε αλλάξει μεταξύ τους.

Για την αποχώρησή του από τη «Φωλιά των Κου-Κου» είπε: «Θα έφευγα έτσι κι αλλιώς από τους Κου-Κου. Το είχα πει αυτό, ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί, γιατί δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Όταν πια ήρθε η επιβεβαίωση ότι ξεκινάει η ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”, ήταν για εμένα πάρα πολύ σημαντικό να μπορώ να είμαι μέρος αυτής της ταινίας».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους και μιλούν για εντάσεις ανάμεσα στον ίδιο και την Κατερίνα Καραβάτου.

«Τον τελευταίο καιρό, από τότε που ανακοινώσαμε την απόφασή μας, έχουν προκύψει διάφορα δημοσιεύματα που λένε για φοβερούς τσακωμούς, για φοβερές εντάσεις. Ό,τι έχει να κάνει με τα προσωπικά μας, είναι προσωπικό μας. Το πώς θα τα λύσουμε και τι θα κάνουμε, είναι δικό μας θέμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στους κοντινούς τους ανθρώπους και εξήγησε πως αν κανείς ξέρει και τους δύο καλά, θα είχε καταλάβει ότι κάτι έχει αλλάξει ανάμεσά τους.

«Οι άνθρωποι, που μας ξέρουν χρόνια, είχαν καταλάβει ότι κάτι έχει αλλάξει, ότι δεν ήμασταν όπως ήμασταν. Αλλά αυτό έχει να κάνει με την προσωπική μας ζωή και δεν υπήρχε λόγος να αφορά κανέναν άλλον. Η σχέση μας είναι μια χαρά. Είναι όπως είχαμε πει και στα παιδιά μας, ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και αυτό συνέβη», είπε κλείνοντας ο Κρατερός Κατσούλης.

Θα κινδύνευε αν το αποφάσιζε: Ο σοβαρός λόγος που η Κατερίνα Καραβάτου δεν έχει κάνει πλαστική επέμβαση

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες και πάντοτε κερδίζει τα βλέμματα για το εξαιρετικό σώμα και τον ερωτισμό, που αναδύεται από την ομορφιά της.

Είναι μια γυναίκα που λόγω της δουλειάς της προσέχει την εικόνα της, ωστόσο δε κάνει υπερβολές καθώς θέλει να φαίνεται φυσική και υγιής.

Η Κατερίνα Καραβάτου, που πρόσφατα άφησε... σπόντα για τα πεθερικά της, αγαπά να περιποιείται το πρόσωπό της καθώς θέλει να είναι πάντα φρέσκια και λαμπερή.

Ο λόγος που δεν έχει κάνει επεμβάσεις είναι αρκετά σοβαρός

Μάλιστα όπως έχει αναφέρει η ίδια δεν έχει κάνει ποτέ μπότοξ στο πρόσωπό της για ιατρικούς λόγους.

Για να κρατά το δέρμα της νεανικό και ενυδατωμένο χρησιμοποιεί κρέμες, πίνει πολύ νερό και κοιμάται αρκετές ώρες.

«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα από αυτά για ιατρικούς λόγους, οπότε χρησιμοποιώ τις κρεμούλες μου, πίνω νερό, προσπαθώ να κοιμάμαι και να μη στρεσάρομαι, πράγμα αδύνατο», έχει πει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Επιπλέον η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε πως δεν κάνει ρετούς στις φωτογραφίες της, ενώ πολλές φορές την έχουμε δει να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

«Δεν κάνω ρετούς στις φωτογραφίες που δημοσιεύω στον λογαριασμό μου. Το μόνο που κάνω είναι να αλλάζω τα φίλτρα με τον φωτισμό το Instagram, ρετούς δεν κάνω γιατί δεν ξέρω να κάνω. Εμένα μου αρέσει που ανεβάζω φωτογραφίες πιο φυσικές. Στις περισσότερες που ανεβάζω είμαι άβαφη», εξήγησε η παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share